«Τρέλανε» τα κανάλια μια ανύπαρκτη ψυχολόγος!

Εξέθεσε τρεις πρωινές εκπομπές 51χρονη, που ισχυριζόταν ότι εργαζόταν στον ΟΚΑΝΑ και επέβλεπε το ζεύγος των Βουλγάρων

Ρεζίλεψε το δημοσιογραφικό δυναμικό των ενημερωτικών πρωινών εκπομπών και ντρόπιασε ακόμα και έμπειρους παρουσιαστές. Ο λόγος για μια 51χρονη νοικοκυρά, από τη Νέα Μάκρη, που παρουσιαζόμενη ως Μαρία Καλογεροπούλου και δηλώνοντας «ψυχίατρος» του Βούλγαρου παιδοκτόνου, έκανε «άνω κάτω» τα επιτελεία των μεγαλύτερων καναλιών. Δημοσιογραφικές ομάδες βρέθηκαν έκθετες και πρωτοκλασάτα ονόματα της πρωινής ενημερωτικής ζώνης δεν ήξεραν πού να κρυφτούν, όταν αποκαλύφθηκε ότι η δήθεν ψυχολόγος ήταν μια νοικοκυρά της διπλανής πόρτας.

Η «γιατρός» έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση του ΕΤV και της εκπομπής «Με το καλημέρα» της Χριστίνας Λαμπίρη, όπου προέβη σε «αποκαλύψεις» για την ψυχιατρική κατάσταση του δήθεν ασθενούς της. Από μόνη της η 51χρονη κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού, αυτοσυστήθηκε και σε λίγα λεπτά βρισκόταν στον αέρα, αφού είχε προηγηθεί μια εντελώς τυπική αλλά πλήρως αποτυχημένη επιβεβαίωση των στοιχείων της. Η Μαρία Καλογεροπούλου ισχυρίζεται ότι επί τρία χρόνια εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ και παρακολουθεί το ζευγάρι.

Με… στόμφο

Ακολουθεί το Mega, που τη βγάζει στον «αέρα», αφιερώνοντάς της 7,5 ολόκληρα λεπτά. «Παρακαλώ, να ακούσουμε την ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, κυρία Μαρία Καλογεροπούλου» λέει ο Δημήτρης Καμπουράκης, με αέρα νικητή. «Τους παρακολουθούσα τρία χρόνια. Με είχε ορίσει το κράτος. Εχω κάνει τέσσερις καταγγελίες να γίνει άρση της κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και στον παππού. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» τονίζει η «επιστήμονας» και προχωρά στη διάγνωση: «Ο πατέρας, όπως ένα ποσοστό 10% στον πλανήτη, ίσως και παραπάνω, πάσχει από διπολική διαταραχή. Εκτός από τα ναρκωτικά. Είχα μάθει πως δεν έπαιρνε και τα χάπια του» είπε.
«Η αποκάλυψη που μας κάνετε σήμερα, ασφαλώς προσέχετε και τα λόγια σας, γιατί υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο και σας βλέπω και πόσο διστακτική είστε, είναι συγκλονιστική. Οτι είχαν ειδοποιηθεί οι Αρχές εγκαίρως» λέει ο Γιώργος Οικονομέας με στόμφο. «Δεν έλαβαν κανένα μέτρο και αυτό είναι πολύ σοβαρό» πετάγεται ο Πάνος Σόμπολος.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Καλογεροπούλου «βγαίνει» στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, χωρίς να έχει χάσει τον ειρμό της. Επαναλαμβάνει όσα είχε αναφέρει νωρίτερα στις άλλες εκπομπές. Παρών στο στούντιο, ο δικηγόρος της μητέρας, Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος ενίσταται ότι το ζευγάρι δεν ήταν στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια και ότι όσα λέει είναι ανυπόστατα. «Προστατέψτε με» φωνάζει η «γιατρός» στον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος αρχίζει, έστω και αργά, να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά.
Ο ΑΝΤΙ, το Mega και το ΕTV εξέδωσαν ανακοινώσεις αναφέροντας ότι έπεσαν θύματα εξαπάτησης και παραπληροφόρησης. Ανακοίνωση εξέδωσε και η Εισαγγελία Αθηνών, τονίζοντας ότι «η καταγγέλλουσα, φερόμενη ως Μαρία Καλογεροπούλου, ουδέποτε ανήκε στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ, ενώ οι γονείς της ανήλικης ουδέποτε παρακολούθησαν πρόγραμμα απεξάρτησης ή υπέβαλαν αίτηση για να ενταχθούν σε πρόγραμμα, ούτως ώστε να εξεταστούν από ψυχίατρο».

Στο εδώλιο σήμερα για ψευδής ειδήσεις

Αναστάτωση προκάλεσε η παρουσία μιας 51χρονης γυναίκας σε τηλεοπτικά κανάλια, η οποία, προσποιούμενη την ψυχολόγο του ΟΚΑΝΑ με τα ψευδή στοιχεία «Μαρία Καλογεροπούλου», παρενέβαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και αφού αποκαλύφθηκαν τα ψεύδη στοιχεία της συγκεκριμένης γυναίκας, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία για τη σύλληψή της. Η Μαρία Γρηγοριάδου, όπως είναι το κανονικό της όνομα, μετέβη, χθες το πρωί, στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Μάκρης για να δηλώσει τη δήθεν κλοπή του κινητού τηλεφώνου της, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να πείσει τους αστυνομικούς ότι κάποιος της έκλεψε το κινητό και παρενέβαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές με αυτό. Η 51χρονη δεν έγινε πιστευτή και, αφού διαπιστώθηκε ποια ήταν, συνελήφθη με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η 51χρονη γυναίκα οδηγήθηκε, χθες το απόγευμα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές περί της τέλεσης πλημμελήματος. Με την απαγγελία των κατηγοριών, η 51χρονη αφέθηκε ελεύθερη και πρόκειται να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον της, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προέβη σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να μην πέσει στα «μαλακά» ο 27χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης του.

Είναι ακόμα υπουργός ο κ. Πανούσης;

Οταν κάποιος έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Δημόσιας Τάξης, δεν πρέπει να συμπεριφέρεται σαν ανεύθυνος πανελίστας «ελαφρών» εκπομπών. Ούτε, όποτε κάνει ένα πρώτης τάξεως ατόπημα, μπορεί να κρύβεται πίσω από την πρόφαση της διατύπωσης «επιστημονικής άποψης». Ο κ. Πανούσης δήλωσε για τον παιδοκτόνο ότι πολύ γρήγορα θα συναντήσει τον θάνατο στις φυλακές – μια δήλωση που δεν θα γινόταν ανεκτή ούτε σε ασιατική δεσποτεία ή λατινοαμερικανική μπανανία, πολλώ δε μάλλον σε ευρωπαϊκή δημοκρατία. Τώρα προσπαθεί, λίαν ανεπιτυχώς, να μας πείσει ότι μιλούσε ως εγκληματολόγος. Αν δεν προθυμοποιηθεί ο ίδιος να αναλάβει τις ευθύνες του, ας το απαιτήσει ο προϊστάμενός του.

Τα αίματα στο σπίτι δείχνουν μαρτυρικό θάνατο

Φρικτό και βασανιστικό θάνατο βρήκε η τετράχρονη Αννυ Μπορίσοβα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι, σοκαρισμένοι, αναλύουν τα σημεία και τις ποσότητες αίματος που βρέθηκαν σε διάφορους χώρους του σπιτιού του παιδοκτόνου. Παρόλο που ο 27χρονος είχε καθαρίσει επιμελώς το διαμέρισμα με χλωρίνη, οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν δεκάδες κηλίδες αίματος της αδικοχαμένης μικρής στους τοίχους (και μάλιστα ψηλά προς το ταβάνι) και σε έπιπλα, όπως σε ένα κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα.

Ο τρόπος που είναι απλωμένες στον τοίχο αυτές οι κηλίδες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δείχνει είτε ότι ο παιδοκτόνος πέταξε με βία την ανυπεράσπιστη Αννυ στον τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, είτε ότι τη χτύπησε βίαια και της προκάλεσε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Η εκτίμηση των Αρχών είναι ότι το παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του και αφέθηκε βαριά τραυματισμένο στην τύχη του (το έβαλε να κοιμηθεί και πέθανε στον ύπνο του), ενώ ο 27χρονος συνέχισε τον ύπνο του. Οταν πλέον ξύπνησε ο 27χρονος παιδοκτόνος, το παιδί πιθανότατα είχε καταλήξει από τα τραύματα που είχε υποστεί. Αυτά είναι τα πιθανότερα σενάρια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, παρότι ο δράστης δεν αποδέχεται ότι δολοφόνησε την τετράχρονη Αννυ.
Οσον αφορά τα υπόλοιπα ίχνη αίματος που ανακαλύφθηκαν (κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας, στους αρμούς από τα πλακάκια σε κουζίνα και τουαλέτα και στα σιφώνια), οι Αρχές θεωρούν ότι ήταν μεταθανάτια και, συγκεκριμένα, την ώρα που ο αδίστακτος πα-τέρας τεμάχιζε το άψυχο κορμάκι της κόρης του.

Στην πτέρυγα των τραβεστί ο αμετανόητος παιδοκτόνος

Ζήτησε φραπέ και ναρκωτικά από τους αστυνομικούς

Αμετανόητος παραμένει ο 27χρονος παιδοκτόνος Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ, ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής της τετράχρονης Αννυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τόσο κυνικός κατά την ομολογία του, που ζήτησε φραπέ και ναρκωτικά! Το βράδυ της Τρίτης έφαγε όλο το φαγητό που του σερβιρίστηκε στο κρατητήριο (κοτόπουλο με ρύζι, σαλάτα και φρούτο) και συνομίλησε για λίγο με την μητέρα της Αννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα.

Αμέσως μετά, ο παιδοκτόνος έπεσε για ύπνο, αλλά κάποια στιγμή ξύπνησε λόγω στερητικού συνδρόμου. Μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, και επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Ακόμα και κατά τη μεταφορά του, χθες το πρωί, στο Μεταγωγών για να οδηγηθεί στις Φυλακές Κέρκυρας ο 27χρονος παιδοκτόνος φέρεται ότι ρώτησε τους αστυνομικούς «πού θα με πάτε τώρα;» και του απάντησαν: «Στην Κέρκυρα». «Δεν έχω ξαναπάει εκεί!» είπε και τους άφησε άφωνους.

Ο 27χρονος έφτασε χθες το απόγευμα στο κελί του στις Φυλακές Κέρκυρας, το οποίο φέρεται ότι είναι στην ίδια πτέρυγα με τραβεστί! Σύμφωνα με τον Αντώνη Αραβαντινό της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, «στην ευρύτερη ακτίνα με το κελί του υπάρχουν λίγοι τραβεστί κρατούμενοι». Τόνισε, ωστόσο, ότι «ο Βούλγαρος δεν θα έχει επαφή μαζί τους, δεδομένου ότι σε τέτοιες υποθέσεις ο κατηγορούμενος κρατείται μόνος του». Σημειώνεται ότι στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα είχε μεταφερθεί αρχικά και το «τέρας» της Ερμιόνης Μανώλης Δουρής.
Εν τω μεταξύ, αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του 27χρονου με την Ντιμιτρίνα, που προκύπτουν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του. Σε μία από τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους η μητέρα της Αννυ τού λέει: «Βρε γ……αι τώρα; Εσύ στ’ αλήθεια μου πούλησες το παιδί; Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί. Βρε, το πιστεύω. Βρε, τι μου είπες μετά; Εχασες το παιδί. Μαζί σου έκλαιγε. Γιατί μου λες ψέματα;»

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Προθεσμία πήρε ο 70χρονος

Aκόμα ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας της τετράχρονης Αννυ βρέθηκε χθες ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ψευδορκίας. Πρόκειται για τον εβδομηντάχρονο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο οποίο φιλοξενούνταν η εικοσιπεντάχρονη μητέρα της Αννυ μέχρι και τη σύλληψή της. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα. Λίγες ημέρες πριν από την αποκάλυψη της ανατριχιαστικής δολοφονίας της Αννυ, ο εβδομηντάχρονος είχε πάλι συλληφθεί μαζί με το ζευγάρι για κατοχή ναρκωτικών χαπιών. Και οι τρεις τότε είχε παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο, αλλά η δίκη τους δεν πραγματοποιήθηκε καθώς είχαν ζητήσει αναβολή για τις 12 Μαΐου.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα