Βαρουφάκης: Συμφωνία εντός των επόμενων ημερών ή εβδομάδων

Οι εκλογές στην Βρετανία και οι συζητήσεις μας σήμερα εδώ περιλαμβάνουν τους σπόρους του κατακερματισμού της Ευρώπης, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στην έναρξη της εισήγησης του στο European Business Summit στις Βρυξέλλες υπογραμμίζοντας ότι είναι ζωτικής σημασίας να περιορίσουμε το φαινόμενο αυτό.

Ο Υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα έχουμε συμφωνία τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες με τους δανειστές και αναρωτήθηκε γιατί χρειάστηκε πάρα πολύ καιρό να συμβεί αυτό απαντώντας στο κοινό που τον παρακολουθεί ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα που θα στρέψουν το λαό εις βάρος μας. Είναι ένας μύθος ότι η Ελλάδα δεν έχει καταθέσει σοβαρές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες διάσωσης, ανέφερ στν συνέχεια ο ΓΙανης Βαρουφάκης.

Πρέπει να ξεπεράσουμε τρία εμπόδια ανέφερε ο Γιανης Βαρουφάκης:

-Δημοσιονομική εξυγίανση.

-Πώς να διαχειριστούμε το χρέος μας.

-Κοινή μεταρρύθμιση ατζέντα.

Ο Υπουργός Οικονομικών πρότεινε στην συνέχεια την ανταλλαγή νέων ομολόγων με αυτά που κατέχει σήμερα η ΕΚΤ.
πηγή: enikos.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα