Ποτάμι αντιδράσεων στον Εχίνο

Φωτιές έβαλε ο επικεφαλής της τοπικής όταν (προσπαθώντας να καλύψει τον Θεοδωράκη) επιτέθηκε σε ελληνικούς φορείς της Θράκης

«Φωτιά» στον Εχίνο από τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του Ποταμιού Αρεταίο Σαββίδη, που «έβαλε πλάτη» για να στηρίξει την γκάφα του αρχηγού του Σταύρου Θεοδωράκη. Σε δήλωσή του βάζει στο ίδιο… καλάθι τους Τούρκους πράκτορες, που απειλούν την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, με τους Ελληνες πατριώτες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι και οι δύο πλευρές εξυπηρετούν συμφέροντα και δυναμιτίζουν με τον ίδιο τρόπο το κλίμα στην περιοχή!

«Υπάρχουν άνθρωποι κι από τη μία πλευρά (εννοεί τους φιλότουρκους μηχανισμούς) κι από την άλλη (τους πατριωτικούς φορείς που μάχονται για την Θράκη) που τους θεωρούμε ανώριμους έως βλακώδεις και θέλουν να δημιουργήσουν όξυνση στην περιοχή. Αλλωστε και ο κ. Ερντογάν για ένα Χάτιμ (τελετή λήξης των μαθημάτων του Κορανίου) ήρθε… Δηλαδή, όταν πήγε το Μεγάλο Σάββατο ο μητροπολίτης στο ίδιο εκκλησάκι κι έκανε Ανάσταση, γιατί κανείς δεν είπε τίποτα;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων!

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να… καλύψει τον Θεοδωράκη, ανέφερε ότι δεν γνώριζε κανείς στο Ποτάμι ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα επισκεπτόταν τη Θράκη ο Μπιλάλ Ερντογάν, παρότι είχε γνωστοποιηθεί μέσω ανακοινώσεων εδώ και περίπου δύο μήνες… «Το ότι έγινε το Χάτιμ μετά την περιφορά του Επιταφίου δεν το ήξερε ούτε ο κ. Θεοδωράκης ούτε εγώ. Αν το ήξερε, θα το καταδίκαζε κι αυτό δημόσια εξίσου» τόνισε ο Σαββίδης.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της τοποθέτησης της ελληνικής σημαίας στο ύψωμα Αυγό, έξω από την Ξάνθη, λέγοντας: «Ο ίδιος άνθρωπος (αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Ξάνθης, υποστράτηγο εν αποστρατεία Γεώργιο Γεωργιάδη) θέλει να βάλει μία τεράστια σημαία στο Αυγό. Δεν είναι φασιστικό και προβοκατόρικο αυτό;»

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε στη «δημοκρατία»: «Ο κ. Θεοδωράκης με τα όσα είπε δημόσια μας έθιξε και μας αδίκησε. Θέλουν… διάβασμα οι κύριοι και οι κυρίες του Ποταμιού, φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνονται το αυτονόητο. Επιτέλους, πρέπει το λιοντάρι να βγάλει φωνή κι όχι οι ύαινες που τρέχουν από πίσω του. Επί της ουσίας δεν έχει τοποθετηθεί ο κ. Θεοδωράκης…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα