Υμνητής κανίβαλου και βιαστή ανηλίκων ο Παναγιωτόπουλος

Κυκλοφορούσε στη Βέροια με μπλουζάκι με στάμπα τον δολοφόνο Albert Fish και τη φράση «I like children, they are tasty»

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Λιάκος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έγινε διάσημος λόγω της συμμετοχής του στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη με τίτλο «Ράδιο Αρβύλα», που μεταδιδόταν από τον ΑΝΤ1. Κατάντησε παράδειγμα προς αποφυγή λόγω της ομολογημένης από τον ίδιο δημοσιοποίησης ερωτικών περιπτύξεών του δίχως την άδεια της συντρόφου του. Η πόλη της Βέροιας θυμάται τον Παναγιωτόπουλο για την εμμονή του να φοράει μπλουζάκι όπου φιγούραρε το πρόσωπο του διαβόητου Αμερικανού δολοφόνου ανήλικων παιδιών, βιαστή και κανίβαλου Albert Fish με τη φράση «I like children, they are tasty» (Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα).

Μάλιστα, σε βραδιά όπου είχε πάει, μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, να διασκεδάσει τους Βεροιώτες σε καφετέρια της πόλης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να αλλάξει το μπλουζάκι που φορούσε με τον διεστραμμένο δολοφόνο μικρών παιδιών (τα οποία στη συνέχεια έτρωγε) παρά τις αντιδράσεις θεατή και την κλήση της Αστυνομίας.

Το περιστατικό γνωστοποίησε στη «δημοκρατία» ο δρ Νικόλαος Αντωνιάδης, γνωστός ιατρός γυναικολόγος της πόλης, ο οποίος μας είπε τα ακόλουθα: «Είχα πάει εκείνη τη βραδιά, κάπου στα μέσα Μαρτίου του 2017, σε καφετέρια στην πόλη για να παρακολουθήσω την εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα και του Παναγιωτόπουλου. Είδα τον κ. Παναγιωτόπουλο να φοράει αυτό το t-shirt με τον κατά συρροήν δολοφόνο, κανίβαλο και παιδεραστή Albert Fish. Επιπλέον, στην μπλούζα υπήρχε και η εμετική φράση “Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα”. Θεώρησα ότι αυτό ήταν άρρωστο. Προσέβαλλε εμένα που το έβλεπα, το κοινό και την πόλη που φιλοξενούσε τους κ. Σταρόβα και Παναγιωτόπουλο. Ζήτησα από τον κ. Παναγιωτόπουλο να αλλάξει μπλούζα, εξηγώντας του τους λόγους, κι εκείνος με ειρωνεύτηκε. Δεν συμμορφώθηκε ούτε όταν του είπα ότι σκόπευα να ενημερώσω τις Αρχές. Δεν είναι δυνατόν να προβάλλει, με την μπλούζα που φοράει κάποιος, προσωπικότητες άρρωστες, δολοφονικές, κτήνη που βίασαν, σκότωσαν και έφαγαν μικρά παιδιά! Αυτό δεν μπορούσα να το ανεχτώ. Ο κ. Σταρόβας είδε όσα έγιναν αλλά δεν είπε κάτι στον κ. Παναγιωτόπουλο. Δεν πρέπει να του φάνηκε σημαντικό αυτό που έκανε ο φίλος του. Κάλεσα την Αστυνομία, ήρθε, αλλά στο τέλος μου είπαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνούσαν τον εισαγγελέα τέτοια ώρα για αυτόν τον λόγο. Θεωρώ ότι αυτό το περιστατικό αξίζει να γνωστοποιηθεί στο κοινό γιατί δείχνει πολλά…»

«Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα» γράφει το μπλουζάκι του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα»

Όσα έγιναν τον Μάρτιο του 2017 σήμερα «διαβάζονται» πολύ διαφορετικά σε σχέση με την εντύπωση που έκαναν τότε, διότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η υπόθεση Παναγιωτόπουλου έχει μεγαλύτερο βάθος. Εδώ που τα λέμε, ποιος και για ποιον λόγο μπορεί να φοράει μπλούζα όπου εικονίζεται δολοφόνος (περίπου 100) ανήλικων παιδιών, βιαστής και κανίβαλος και μάλιστα με το εμετικό, αποτρόπαιο σύνθημα «Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα»; Το περιστατικό με τους Παναγιωτόπουλο και Σταρόβα (που δηλώνει… έκπληκτος με τα χούγια του φίλου του) είχε φτάσει μέχρι τις σελίδες του τοπικού Τύπου. Η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΒΕΡΟΙΑ» (22/3/2017) είχε γράψει σε άρθρο της: «Πριν από λίγες μέρες έγινε στη Βέροια ένα ασυνήθιστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή, που ήταν σε νυχτερινό, κεντρικό κλαμπ της Βέροιας μαζί με συμπαρουσιαστή του στην ίδια εκπομπή, και παρουσίαζαν μουσικό πρόγραμμα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα