Ο απόλυτος οδηγός για τα καταγραφικά & τις κάμερες ασφαλείας!

Νιώστε ασφάλεια αποκτώντας τον απόλυτο έλεγχο του επαγγελματικού σας χώρου με καταγραφικά καμερών που θα σας επιτρέπουν να ανατρέχετε όποτε επιθυμείτε στον χώρο ή τη χρονική στιγμή που επιθυμείτε. Στο AIC θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις εύκολα και γρήγορα. Η AIC δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των ασύρματων δικτύων, προσφέροντας λύσεις με όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της τεχνολογίας.

Απίστευτα χαρακτηριστικά, Υψηλή απόδοση

Ανακαλύψτε όλες τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρει το καταγραφικό της DAHUA για ακρίβεια που αγγίζει την τελειότητα με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Πλέον μπορείτε να έχετε απόλυτη ευκρίνεια στα πρόσωπα, διαχωρισμό μεταξύ ανθρώπων & οχημάτων ή ακόμα και αναβαθμισμένη ανίχνευση της κίνησης. Μπορείτε, επίσης, να ελέγχετε κάθε επίσκεψη σας χάρη στη δυνατότητα αποθήκευσης 100 προσώπων και επεξεργασίας 24 προσώπων/ δευτερόλεπτο. Χάρη στην υπεροχή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για περιμετρική προστασία, φυλάξεις VIP χώρων, μεγάλων βιομηχανικών περιοχών, φωτοβολταϊκά πάρκα, περιοχές με έντονη βλάστηση, βροχή και χιόνια.

Βρείτε λύσεις για κάθε ανάγκη

Κατανοούμε τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου του σήμερα και γι’ αυτό στο e-shop της AIC θα βρείτε καταγραφικά καμερών για 4, 8 ή παραπάνω κάμερες. Η HIKVISION, εταιρεία που αποτελεί αυθεντία στον χώρο αυτό προσφέρει καταγραφικό 8 καμερών με δυνατότητα αναγνώρισης και καταγραφής προσώπου σε 1 κανάλι ή ανίχνευση ανθρώπου / οχήματος σε 4 κανάλια.

Οι πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάμερες ασφαλείας

Αν θέλετε all-in-one πακέτο τότε οι ασύρματες κάμερες με καταγραφικό είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η HIKVISION προτείνει μοντέλα που εξασφαλίζουν τον έλεγχο του επαγγελματικού χώρου και κατ’ επέκταση την ασφάλειά του. Υψηλή ποιότητα κατασκευής με υπέρυθρο φωτισμό που φτάνει έως και τα 60 μέτρα.

Στο AIC θα βρείτε καταγραφικά καμερών, ασύρματες κάμερες με καταγραφικά και ό,τι άλλο έχει ανάγκη η επιχείρησή σας, ώστε να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας. Ρίξτε μια ματιά στο μοντέρνο και εύχρηστο site & ακολουθήστε την σας social, ώστε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες τάσεις της wireless τεχνολογίας!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: DAHUA – NVR5216-16P-I, HIKVISION – iDS-7208HQHI-M1/S, HIKVISION – DS-2CE56D8T-VPIT3ZF

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα