Απόπειρα βιασμού 33χρονης από Νιγηριανό στην Πλάκα…

Την ώρα που η κοινή γνώμη προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από την επίθεση στον 18χρονο Δημήτρη, ο οποίος μαχαιρώθηκε άγρια από έναν 17χρονο Αλβανό ενώ έκανε βόλτα με φίλους του στην Πλάκα.

Ακόμα ένα περιστατικό που δείχνει την πλημμελή αστυνόμευση και την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή συγκλονίζει το πανελλήνιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μια 33χρονη παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού χθες τα ξημερώματα, σε δρόμο κοντά στην Ακρόπολη! Οπως φέρεται ότι κατήγγειλε η γυναίκα, ενώ περπατούσε στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από έναν 38χρονο Νιγηριανό, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος της.

Παρά το αρχικό σοκ, η νεαρή γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε τελικά ξεφύγει. Την ώρα, μάλιστα, που έτρεχε για να γλιτώσει από τον παρ’ ολίγον βιαστή της συνάντησε -για καλή της τύχη- αστυνομικούς και τους ενημέρωσε, τρέμοντας από την ταραχή, για όσα είχαν συμβεί.

Χειροπέδες

Εκείνοι με τη σειρά τους αναζήτησαν τον δράστη και, αφού τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και τού πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ακρόπολης, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ούτε 10 ημέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Πάσχα, ένας 17χρονος Αλβανός μαζί με ακόμα έναν ανήλικο πλησίασε έναν 18χρονο, ο οποίος είχε βγει βόλτα με φίλους του στη Ρωμαϊκή Αγορά, στη συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου, και τον μαχαίρωσε στον λαιμό και στην κοιλιά, στην προσπάθειά του να αποσπάσει το τσαντάκι και να τον ληστέψει. Ο 18χρονος Δημήτρης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» σε κρίσιμη κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, όμως πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα