Ο δολοφόνος με… τα κομποσκοίνια!

Ο Ευσταθίου, που κατακρεούργησε τη σύντροφό του Ανδριάνα, θέλει να εμφανίσει ένα άλλο πρόσωπο στη φυλακή

Από στυγνός δολοφόνος που βύθισε στο πένθος μια οικογένεια, ο Στάθης Ευσταθίου, ο οποίος κατακρεούργησε με μαχαίρι και κατσαβίδι την 21χρονη σύντροφό του Ανδριάνα Γαρδικιώτη, τον Δεκέμβριο του 2011, έχει κάνει πλέον… στροφή στη θρησκεία και φτιάχνει κομποσκοίνια μέσα στη φυλακή, για να τα δίνει σε μοναστήρια και συγκρατούμενούς του!

Στα μάτια, όμως, των συγγενών της όμορφης φοιτήτριας ο καταδικασμένος σε ισόβια άνδρας θα είναι πάντα το κτήνος που αφαίρεσε με φρικτό και βάναυσο τρόπο τη ζωή της αγαπημένης τους και καμία δήλωση μετανοίας του δεν θα είναι ποτέ αρκετή για να φέρει τη συγχώρεση! Οπως λέει, μάλιστα, άτομο από το συγγενικό περιβάλλον της φοιτήτριας, ο δράστης είναι ένας αλαζόνας και δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια μετά το έγκλημα. «Την έσφαξε και δεν το μετάνιωσε, ούτε η οικογένειά του που τον στήριζε και τον στηρίζει ακόμα» τονίζει ο συγγενής της αδικοχαμένης 21χρονης και προσθέτει πως «το ότι μοιράζει κομποσκοίνια δεν αναιρεί το έγκλημα που έκανε, σφάζοντας το παιδί μας τυφλωμένος από ζήλια».

Ηταν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2011, όταν η κοινή γνώμη «πάγωσε», ακούγοντας ότι ο 35χρονος -τότε- Στάθης Ευσταθίου δολοφόνησε με άγριο τρόπο την όμορφη Ανδριάνα Γαρδικιώτη και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη της Καστοριάς. Οπως έγινε κατόπιν γνωστό, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά ως dj σε γάμους και βαφτίσια και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά αθωώθηκε στο δικαστήριο, διατηρούσε ερωτική σχέση με την 21χρονη, η οποία καταγόταν από την Κέρκυρα, αλλά διέμενε στην Καστοριά, επειδή σπούδαζε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ της περιοχής.

Ο 35χρονος ζητούσε επίμονα από την 21χρονη να ανεβάσει φωτογραφίες τους στο facebook, όμως το γεγονός ότι εκείνη δεν ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι είναι «σε σχέση» τον εξόργιζε. Ετσι, το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου 2011, τυφλωμένος από ζήλια, κάρφωσε δέκα φορές στην καρδιά της άτυχης νεαρής ένα κρητικό μαχαίρι! Μάλιστα, για να την αποτελειώσει, της κατάφερε περισσότερα από 78 χτυπήματα στον λαιμό με ένα κατσαβίδι, προτού πετάξει το πτώμα της στη λίμνη της Καστοριάς για να σβήσει τα ίχνη του!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα