Ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον 63χρονο παιδεραστή της Ομόνοιας

Νοσηρές αποκαλύψεις για τη δράση του παιδόφιλου – Σύχναζε ακόμα και έξω από δημοτικά σχολεία και παιδότοπους

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή δράση του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια το περασμένο Σάββατο, έπειτα από παγίδα που του έστησαν οι γονείς μιας 14χρονης, στην οποία έστελνε αρρωστημένα μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεστραμμένος άνδρας έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με το πρόσχημα ότι αναζητά μπέιμπι σίτερ, και με αυτό το τέχνασμα παρέσυρε στο διαμέρισμά του νεαρά κορίτσια, τα οποία στη συνέχεια προσπαθούσε να βιάσει!

Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι το 1998 καταδικάστηκε για τον βιασμό μιας κοπέλας, η οποία είχε ανταποκριθεί στην αγγελία με την οποία εκείνος δήθεν αναζητούσε μπέιμπι σίτερ. Ανυποψίαστη η νεαρή, δέχθηκε να συναντήσει τον 63χρονο, χωρίς να φαντάζεται καν ότι η «συνέντευξη» για δουλειά θα έπαιρνε εφιαλτική τροπή, όταν ο δήθεν φιλήσυχος δημόσιος υπάλληλος «υπεράνω υποψίας» θα μεταμορφωνόταν σε σεξουαλικό αρπακτικό και θα τη βίαζε! Μάλιστα, άνθρωποι που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία με το ανθρωπόμορφο τέρας αποκάλυψαν ότι η κοπέλα έφυγε αιμόφυρτη από το διαμέρισμα- κολαστήριο και με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει κατήγγειλε τον βιασμό στις διωκτικές Αρχές. Ενας από τους ενοίκους ανέφερε ακόμη ότι, κατά την έφοδο αστυνομικών στο διαμέρισμα του «άρρωστου» 63χρονου, εντοπίστηκαν δονητές και άλλα ερωτικά βοηθήματα!

Οι αρρωστημένες σεξουαλικές «προτιμήσεις» του 63χρονου, ο οποίος έζησε στο πετσί του τη λαϊκή οργή, όταν περαστικοί που πληροφορούνταν για ποιον λόγο είχε συλληφθεί ορμούσαν και τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλοτσιές, ήταν γνωστές στις περιοχές όπου διέμενε.

Οπως είπε μια γυναίκα, συχνά έβρισκε στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο χαρτάκια με χυδαία μηνύματα και σημειωμένο έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου. Εξάλλου, ο πατέρας της 14χρονης, την οποία προσπάθησε να αποπλανήσει ο 63χρονος, αποκάλυψε ότι ο διεστραμμένος άνδρας σύχναζε έξω από δημοτικά σχολεία και πως κάτοικοι στα Πετράλωνα τον έβλεπαν συχνά να τη στήνει έξω από έναν παιδότοπο.

Η οργή της μάνας

«Τον 63χρονο τον αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους βιαστές της. Αυτός είχε και λεφτά πάνω του. Είχε πολλά λεφτά, τα βρήκαν οι αστυνομικοί πάνω του. Το έχει ξανακάνει, αλλά ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο. Αισθάνομαι πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Και τελικά πρέπει να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας, αυτό αισθάνομαι» δήλωσε οργισμένη η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού, που υποδύθηκε την ανήλικη και έκλεισε ραντεβού με τον παιδόφιλο στην Ομόνοια.

«Εγώ πήρα το κινητό και μίλησα μαζί του. Ηθελε να συναντηθεί με το παιδί μου. Την επόμενη ημέρα τής έλεγε “πάρε με τηλέφωνο”. Και εκεί κλείσαμε το ραντεβού. Τα έχουμε δώσει όλα στην Αστυνομία» ανέφερε και πρόσθεσε ότι αδυνατεί να κατανοήσει την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος με προφορική εντολή εισαγγελέα: «Ναι μεν η Αστυνομία έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο, τα παιδιά, εκεί πέρα στην Ομόνοια. Από κει και πέρα, ο εισαγγελέας δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον άφησε» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι το παιδί της γλίτωσε από τον παιδόφιλο επειδή αποκάλυψε με λεπτομέρειες τι είχε συμβεί.

«Εμένα το παιδί μου γλίτωσε γιατί είναι από τα παιδιά που μιλάνε και την έχω μάθει έτσι, να μιλάει, να λέει τα προβλήματά της. Αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλο παιδί που θα μιλήσει. Που θα έχει το θάρρος να μιλήσει» είπε η μητέρα της 14χρονης, καταλήγοντας ότι ήταν μπροστά τη στιγμή της σύλληψης του σάτυρου: «Ολοι τον βάραγαν εκεί. Εγώ είχα βγει έξω από τα ρούχα μου. Και όποιος περαστικός πέρναγε τον βάραγε» είπε.


Τον είχε ήδη περιγράψει στις καταθέσεις της…

Ο 63χρονος αναγνωρίστηκε από το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, ως ένα από τα «κτήνη» που σημάδεψαν για πάντα την ψυχή και το σώμα του. Οπως είπε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας, το κοριτσάκι είδε τον συλληφθέντα στο ίντερνετ και «πάγωσε».

«Είπε αμέσως στους δικούς της ανθρώπους ότι αυτός ήταν ένας από τους άνδρες που την είχαν βιάσει. Τον είχε περιγράψει στις καταθέσεις της, αλλά δεν είχε πολλά στοιχεία για την ταυτοποίησή του» εξήγησε ο κ. Λύτρας, προσθέτοντας ότι η 12χρονη «ανέφερε πως ο 63χρονος είχε μεσολαβήσει για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα μεγάλης ηλικίας». Αποκάλυψε, τέλος, ότι η ανήλικη «γνωρίζει και για ένα άλλο παιδί» που βρισκόταν σε παρόμοια θέση με τη δική της. Ωστόσο, δεν έχει βρει ακόμη το κουράγιο να μιλήσει για αυτό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα