Βιασμός 12χρονης: Χειροπέδες για άλλα δύο άτομα!

Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 43χρονο Αλβανό και έναν 32χρονο Πακιστανό. Στους 38 ανέβηκε η λίστα με τους παιδοβιαστές

Σε ακόμη δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας εις βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων στους 38!

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή στη σύλληψη ενός 43χρονου αλβανικής υπηκοότητας και ενός 32χρονου από το Πακιστάν. Την ίδια ημέρα είχαν οδηγηθεί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή οι τέσσερις άνδρες που είχαν συλληφθεί την Πέμπτη με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων αντί αμοιβής με ανήλικο, ανάμεσά τους και ο παιδόφιλος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια, καθώς είχε επιχειρήσει μέσω άσεμνων μηνυμάτων να συναντηθεί με ένα 14χρονο κορίτσι.

Το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό είχε αναγνωρίσει τον «άρρωστο» 63χρονο, ο οποίος την «έστηνε» έξω από σχολεία και παιδότοπους, βλέποντας τη φωτογραφία του. Ωστόσο δεν θυμόταν το όνομά του.

«Στην έκτη κατάθεσή της η 12χρονη είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα, εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας τη φωτογραφία του. Ξέρει, μάλιστα, και πού μένει» είχε τονίσει ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας, προσθέτοντας ότι «το κορίτσι είναι σε σοκ, καθώς βλέπει τα πλάνα του κυρίου».

Ο 63χρονος, πάντως, αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της μικρής μαθήτριας από τον Κολωνό και ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι τον μπερδεύει με κάποιον άλλον. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συγκατηγορούμενοί του ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο.

Οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης μετά την τελευταία κατάθεση (σ.σ: την έβδομη κατά σειρά) της 12χρονης, στην οποία αναγνώρισε τους φερόμενους ως παιδοβιαστές.

Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας την είχε φέρει σε επαφή με έναν 82χρονο, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες της Πέμπτης. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 46 χρόνων. Σημειώνεται ότι για τη φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 38 άτομα, ενώ στη νέα δικογραφία που χειρίζεται ο ανακριτής περιλαμβάνονται οκτώ κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της ανήλικης, στο «επίκεντρο» του κυκλώματος μαστροπείας βρίσκεται ο προφυλακισμένος παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος, ο οποίος ήταν και το άτομο που της γνώρισε όλα τα «κτήνη» που σημάδεψαν για πάντα την ψυχή και το σώμα της.

Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο για τον ένα εκ των δύο κατηγορουμένων που έπεσαν την Παρασκευή στη «φάκα» της Αστυνομίας.

Παιδοψυχολόγος: Ολες οι γνωριμίες γίνανε από εκείνον (σ.σ.: τον Ηλία Μίχο);

12χρονη: Ναι.

Παιδοψυχολόγος: Του μιλούσες ότι «γνώρισα κάποιον εκεί» και εκείνος σου έλεγε «πήγαινε ζήτα του το τηλέφωνο»;

12χρονη: Οταν πήγαινα κάπου και του έλεγα «είμαι εκεί», για παράδειγμα, μου έλεγε «πήγαινε εκεί και ζήτα το τηλέφωνο».

Παιδοψυχολόγος: Για όλους αυτούς που αναφέρεσαι οι γνωριμίες γίνανε το καλοκαίρι;

12χρονη: Ναι. Είναι ένας που μπορώ να σας δείξω πού μένει, το σπίτι του, αλλά δεν ξέρω τίποτα άλλο. Νομίζω μένει στον δεύτερο, τρίτο όροφο, αλλά δεν θυμάμαι καν, τίποτα. Μόνο αν τον δω σε φωτογραφία.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα