Στη φυλακή και άλλος βιαστής της 12χρονης

Από τους 4 (νέους) συλληφθέντες για την υπόθεση του Κολωνού, ο 46χρονος Πακιστανός και πατέρας δύο παιδιών κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στον 14ο τακτικό ανακριτή, ο ένας από τους τέσσερις (νέους) συλληφθέντες για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Αντίθετα, οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι -ανάμεσά τους και ο 63χρονος που πρόσφατα συνελήφθη στην Ομόνοια για απόπειρα αποπλάνησης άλλης ανήλικης- αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ειδικότερα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ένας 46χρονος από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη αντί αμοιβής, υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησαν και οι υπόλοιποι τρεις συγκατηγορούμενοί του.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων ανακριτής και εισαγγελέας, αφού αποφάσισαν την προφυλάκιση του 46χρονου από το Πακιστάν, άφησαν ελεύθερους υπό όρους τους άλλους τρεις συλληφθέντες. Συγκεκριμένα, στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων -επίσης από το Πακιστάν- επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Στον 63χρονο, που πρόσφατα συνελήφθη στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του καθώς και απαγόρευσης επικοινωνίας του με το παιδί.

Σε ό,τι αφορά τον 82χρονο κατηγορούμενο (!), ο οποίος είναι από τη γειτονιά της 12χρονης στο Κολωνό, ανακριτής και εισαγγελέας τού επέβαλαν επίσης τον όρο της απαγόρευσης επικοινωνίας του με την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις συλληφθέντες, που απολογήθηκαν χθες στον ανακριτή, αρνήθηκαν το σε βάρος τους κατηγορητήριο, με τον 63χρονο κατηγορούμενο να υποστηρίζει πως δεν έχει πλησιάσει το κορίτσι και πως το αυτοκίνητο που η ανήλικη είχε περιγράψει στην κατάθεσή της αγοράστηκε από τον ίδιο μήνες μετά τη φερόμενη ως σεξουαλική κακοποίηση. Επιπλέον, ο 63χρονος φέρεται ότι υποστήριξε πως δεν γνωρίζει ούτε την ανήλικη ούτε τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος Πακιστανός στο πλαίσιο της δικής του απολογίας αρνήθηκε ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι μέσα στον χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν τις βραδινές ώρες. Αντίθετα, όπως φέρεται ότι κατέθεσε, για χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί. Το πρατήριο υγρών καυσίμων δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, ενώ ο ίδιος διαμένει μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Από την πλευρά του, ο 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, πατέρας δύο παιδιών, φέρεται ότι υποστήριξε στον ανακριτή ότι η 12χρονη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και πως ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Τέλος, ο 82χρονος κατηγορούμενος φέρεται ότι υποστήριξε στη δική του απολογία ότι κάποιες φορές η 12χρονη τον βοηθούσε με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ και πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο. Τους ισχυρισμούς του αυτούς επιβεβαίωσε μάλιστα και η σύζυγός του, καταθέτοντας ως μάρτυρας στον ανακριτή. Οι απολογίες για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης δεν σταματούν, πάντως, εδώ. Σήμερα το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν αναμένεται να περάσουν ακόμη δύο συλληφθέντες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα