Συγχαρητήρια, κ. Καστανίδη

Η «δημοκρατία» αποκάλυψε (21/5/2011) ότι ο ένας από τους δύο Αφγανούς μακελάρηδες του Ελληνα οικογενειάρχη Μανώλη Καντάρη «είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2010 για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Προφυλακίστηκε σε φυλακές της Κρήτης και αποφυλακίστηκε, σύμφωνα με τη νομοθεσία του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη (οπότε βγήκαν έξω όλοι οι λαθραίοι φονιάδες, ναρκέμποροι και μαχαιροβγάλτες)».

Αναμενόμενη αντίδραση, η οργή της κοινής γνώμης. Μη αναμενόμενη η αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας, που απέστειλε, ως μη όφειλε, «ενημερωτικό σημείωμα» προς τους δημοσιογράφους για ζήτημα που αφορά το υπουργείο του κ. Καστανίδη.

Προσπαθώντας να ρίξουν σωσίβιο στον βυθιζόμενο, από το βάρος της καταστροφικής πολιτικής του, πομπώδη υπουργό, λένε για την αποφυλάκιση του Αφγανού δολοφόνου: «Η αποφυλάκισή του έγινε σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1377/4.4.2011 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. […] Η απόφαση αυτή του Δικαστηρίου ελήφθη σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο ισχύει από 10ετίας και σε καμία περίπτωση δεν έχει τροποποιηθεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χάρη Καστανίδη».

Είναι απορίας άξιο αν ο τομέας της Δικαιοσύνης έχει περάσει υπό την εποπτεία του κ. Παπουτσή ή αν ο κ. Καστανίδης εγκρίνει τα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΛ.ΑΣ. Σε κάθε περίπτωση, είναι επιεικώς άκομψο και ασυνήθιστο να εκδίδονται δελτία Τύπου από την ΕΛ.ΑΣ. για θέματα της δικαστικής εξουσίας.

Τα αποτελέσματα της πολιτικής του εφευρέτη της «εχθροπάθειας» κ. Καστανίδη είναι ορατά καθ’ άπασα την επικράτεια. Αντί να αποσυμφορηθούν οι φυλακές από τους αδίκως κατηγορουμένους, θα «αποσυμφορηθεί» η Ελλάδα από Ελληνες.

Θα τους έχουν σφάξει στο γόνατο οι «αθώοι» του κ. Καστανίδη που αξιοποιούν τους νόμους του και την… κοπανάνε από τις φυλακές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα