Ολική καταστροφή

Αποκάλυψη-βόμβα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη από τον Πάρι Κουκουλόπουλο, βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κοζάνης: «Στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου Οικονομικών είχαμε μια σημαντική ανακοίνωση από τον υπουργό Οικονομικών, που ο καθένας μπορεί να την κρίνει. Κυριάρχησε στα ΜΜΕ η κριτική, που ήταν φυσική και αναμενόμενη, αλλά δεν δόθηκε αρκετός χώρος σε μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη. Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας μετατέθηκε για έπειτα από τρία ή τέσσερα χρόνια. Εχει γίνει επιλογή από την Ευρωπαϊκή Ενωση σε συμφωνία με τη χώρα μας να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε τρία ή τέσσερα χρόνια».

Το βίντεο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και όσοι το παρακολούθησαν αναρωτήθηκαν αν ήταν μοντάζ! Βουλευτής της πλειοψηφίας και ιστορικό στέλεχος της παράταξής του ομολογεί ανερυθρίαστα ότι η κυβέρνηση, την οποία στηρίζει με την ψήφο του, προέβη σε μια κολοσσιαίων διαστάσεων προδοσία: Συμφώνησε με την Ε.Ε. να χρεοκοπήσουμε σε τρία ή τέσσερα χρόνια! Οταν θα έχει ξεπουληθεί και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο δημόσιας γης. Οταν θα έχουν εκποιηθεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους. Οταν θα έχουν ξεφορτωθεί τα ελληνικά ομόλογα οι οικονομικοί δυνάστες της χώρας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συναυτουργοί του συμφώνησαν να χρεοκοπήσουμε όταν δεν θα έχει απομείνει τίποτα στη διάθεση της Ελλάδας για να ορθοποδήσει. Η κυβέρνηση και οι βουλευτές που «διαμαρτύρονται» υπερψηφίζοντας τα καταστροφικά νομοσχέδιά της απεργάζονται τη μετατροπή της πατρίδας μας σε κρανίου τόπο. Οι μητραλοίες του ΠΑΣΟΚ νιώθουν πλέον τόσο σίγουροι για την εξασφαλισμένη (από ποιους;) ατιμωρησία τους, που ξεδιπλώνουν τα ολέθρια σχέδιά τους σε κοινή θέα.

Κοινή υποχρέωση των Ελλήνων να τους σταματήσουν άμεσα, προτού επέλθει το μοιραίο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα