Συγκυβέρνηση με υποδίκους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκυβερνά με τον Μένιο Φουρθιώτη. Αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα από τα SMS τα οποία ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής αποκαλύπτει πως αντάλλασσε με στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Η ύπαρξη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που δημοσιοποιεί ο Φουρθιώτης δεν έχουν διαψευσθεί και εκθέτουν ανεπανόρθωτα όχι μόνον τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, αλλά και το σύνολο της κυβέρνησης.

Το συμπέρασμα που προκύπτει από την ανάγνωσή τους είναι ανατριχιαστικό: ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης συνεννοούνταν με τον Φουρθιώτη για νομοσχέδια που αφορούσαν την τηλεοπτική επιχείρηση που εργαζόταν ο δεύτερος και, μάλιστα, εμπλέκει σε αυτές τις συνεννοήσεις και τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρο Λιβάνιο.

Επιπλέον, στα δημοσιευμένα SMS του Φουρθιώτη περιλαμβάνονται και μερικά από εκείνα που του έστελνε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός. Ο Νίκος Ρωμανός στα επίμαχα SMS φαίνεται να εκτελεί καθήκοντα… σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας των εκπομπών του Φουρθιώτη!

Και ενώ όλα αυτά τα δυσώδη και τριτοκοσμικά έρχονται στο φως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να συσκοτίσει την αληθινή εικόνα, δηλώνοντας διά του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ότι «δεν υπάρχει καμία σκιά για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος προφανώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού».

Η μπόχα που εκλύεται από το υπουργικό συμβούλιο και το Μέγαρο Μαξίμου είναι ανυπόφορη, και η εικόνα για την Ελλάδα που δημιουργείται στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό αδικεί τον λαό μας.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η δραστηριότητα της κυβέρνησης τέμνεται σε διάφορα σημεία με τον κόσμο της παραβατικότητας και ο πρωθυπουργός δεν έχει πρόθεση να εφαρμοστούν οι άγραφοι νόμοι της ανάληψης πολιτικής ευθύνης για την κατάσταση, αποπέμποντας κλοτσηδόν εκείνους που είχαν ρίξει το κράτος στα πόδια του Φουρθιώτη. Κι αφού οι άγραφοι νόμοι της ευθιξίας και της επιδίωξης της διαφάνειας στον πολιτικό βίο δεν εφαρμόζονται, η ελληνική Δικαιοσύνη έχει την ιερή υποχρέωση να μεριμνήσει να εφαρμοστούν οι γραπτοί νόμοι.

Οι Έλληνες δεν ψήφισαν Φουρθιώτη ως… συγκυβερνήτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα