ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 05/12/2022

● Νατάσσα Μποφίλιου: Είχε προκαλέσει ρίγη συγκινήσεως στο παγκόσμιο επαναστατικό υποκείμενο όταν είχε δηλώσει ότι ψηφίζει ΚΚΕ και «ψάχνω ηγέτη να βγω μαζί του στο βουνό».

● Τελικά, αντί για ηγέτη, βρήκε γαμπρό. Παντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα (κάνοντας ένα χλιδάτο πάρτι με 400 καλεσμένους στην «Ταράτσα του Φοίβου», στην Ιερά Οδό, με θέα την Ακρόπολη).

● Αντί για το βουνό, προτίμησε η αγωνίστρια ψηφοφόρος του ΚΚΕ να πάει για βόλτα στο Λονδίνο, όπως μας ενημέρωσε από τον παγκόσμιο φάρο του μαρξισμού – λενινισμού, που λέγεται Instagram.

● Στη φωτό 1, που πόσταρε η ίδια, την καμαρώνουμε σικάτη στας Λόνδρας και στις φωτό 2 και 3 βλέπουμε εικαστικές συνθέσεις που ενέπνευσε σε αντιδραστικούς κύκλους γραφιστών η ιδεολογικά συνεπής στάση της καλλιτέχνιδος.

● Βενσερέμος και χάστα λα βιτόρια σιέμπρε!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα