Ηρεμολόγιο Πέμπτης 18/04/2024

● Μαύρο στις τηλεπερσόνες. Η εκλογική αποδοκιμασία του εσμού των σελεμπριτάδων θα είναι αναμφίβολα ένα δείγμα ωρίμανσης των κριτηρίων των ψηφοφόρων και ένας καλός οιωνός για τις πολιτικές εξελίξεις.

● Για να εκπροσωπηθεί επάξια η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο δεν χρειάζονται αερολόγοι της τηλεόρασης, ξοφλημένοι παρουσιαστές, άτομα που έχουν εξαπατήσει το κοινό τους παίρνοντας συνεντεύξεις από… βίντεο, σαλεμένες περσόνες που δεν μπορούν, τώρα που παρασίτεψαν και μπαταλεύουν, να δεχτούν ψυχολογικά τους εξευτελιστικούς συμβιβασμούς που έκαναν στην αρχή της σταδιοδρομίας τους.

● Για να υπηρετηθούν τα συμφέροντα του έθνους και του λαού δεν υπάρχει ανάγκη από πρώην αθλητές που δεν μπορούν να αρθρώσουν δυο τρεις προτάσεις της προκοπής και εκτίθενται αμέσως μόλις διατυπώσουν σκέψεις που δεν αφορούν το αγώνισμά τους.

● Το μαύρο στις τηλεπερσόνες και στους ξοφλημένους τού φαίνεσθαι θα είναι μια πράξη χειραφέτησης των εκλογέων από τους «μάγειρες» των δηλητηριωδών συνταγών των εντυπώσεων. Οι προπαγανδιστές, τοποθετώντας ανερμάτιστους διασήμους στα ψηφοδέλτια, θεωρούν ότι το κοινό είναι αρκετά ηλίθιο και εύπιστο για να ψηφίσει ό,τι βλέπει στο γυαλί.

● Το μαύρο στις τηλεπερσόνες έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία, σε αυτή τη συγκυρία, απ’ όσο μπορεί να υποθέσει κάποιος που δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την πολιτική. Θα αποδείξει ότι η κοινωνία μας και θέλει και μπορεί να ετοιμάσει το έδαφος για τη μεγάλη αλλαγή, που πρέπει να κάνουμε για να επιβιώσουμε.

● Ούτως ή άλλως, αν θέλει οποιοσδήποτε να πειστεί για το ακατάλληλο των σελεμπριτάδων να μας εκπροσωπήσουν επαρκώς, ας ρίξει μια ματιά στα πεπραγμένα των «αστραφτερών» τύπων που έχουν πάει στην Ευρωβουλή. Λίγο τίποτα με μπόλικο καθόλου, σοταρισμένο με πολλή ζημιά για την πατρίδα μας…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα