Σάλος στις ΗΠΑ! Ο γιος του Μπάιντεν σε βίντεο γυμνός με παράνομο όπλο

Νέο πονοκέφαλο προκαλεί στον Τζο Μπάιντεν ο γιος του Χάντερ με τα καμώματά του, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχουν τελειωμό.

Γνωστός ήδη για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την εξάρτησή του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, από χθες ο Χάντερ Μπάιντεν πρωταγωνιστεί εκ νέου αρνητικά στην επικαιρότητα, καθώς το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο στο οποίο φαίνεται να κρατά όπλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου, έχοντας για συντροφιά του μία ιερόδουλη. Σύμφωνα με τη «New York Post», μάλιστα, στο επίμαχο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2018, ο… προεδρικός γιος εμφανίζεται γυμνός να σημαδεύει την κάμερα με το όπλο.

Κρίσιμη στιγμή

Το βιντεοσκοπημένο υλικό έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Τζο Μπάιντεν, που την ίδια ώρα έχει στείλει σαφές μήνυμα πως μετά τα τελευταία περιστατικά μαζικών πυροβολισμών στη χώρα, με απώλειες ζωών, θα πρέπει να προχωρήσει η συζήτηση στον δημόσιο διάλογο για τον περιορισμό πώλησης των όπλων.

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον σχολιάζοντας το βίντεο, πάντως, δήλωσε πως «πριν προτείνει ή ψηφίσει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έπρεπε να εφαρμόσει τους υπάρχοντες νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμα κι αν αυτό το πρόσωπο είναι ο γιος του προέδρου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα