Ο Αδωνις μεσίτης της Lamda στο Ελληνικό!

Στο νέο σόου που έστησε για να πείσει ότι το έργο «τρέχει», έφτασε να πει ότι πολίτες τού ζητάνε να τους βρει σπίτι στην περιοχή

Νέο επικοινωνιακό σόου του Αδωνη Γεωργιάδη, αυτή τη φορά στο Ελληνικό. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πήρε τις τηλεοπτικές κάμερες και περιηγήθηκε στο εργοτάξιο της επένδυσης για να δείξει ότι υπάρχει πρόοδος στο έργο. Πρόοδος φυσικά πολύ μικρότερη από αυτήν που υποσχόταν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ανελάμβανε τα ηνία του υπουργείου και διεμήνυε ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα έπιαναν δουλειά οι μπουλντόζες στην έκταση του πρώην αεροδρομίου.

Φαίνεται όμως ότι ο κ. Γεωργιάδης… εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιό του και με real estate, ενεργώντας ως μεσίτης για τη Lamda Development. Αναφερόμενος στην εξέλιξη του έργου κατασκευής του Riviera Tower, του πύργου κατοικιών που θα ανεγερθεί στο Ελληνικό, ο υπουργός είπε ότι έχουν προπωληθεί όλα τα διαμερίσματα με εξαίρεση τα ρετιρέ. «Η ζήτηση είναι τέτοια, που έρχονται πολλοί στο γραφείο μου και μου ζητούν να τους βρω σπίτι στο Ελληνικό. Τους απαντάω ότι δεν είμαι μέτοχος στη Lamda και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αρκετοί προσπαθούν να βρουν ένα ακίνητο, ωστόσο 9 στους 10 γυρίζουν απογοητευμένοι» επεσήμανε o κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός επιδεικνύει ανύπαρκτα κτίρια

Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, τους βουλευτές της Ν.Δ. Χάρη Θεοχάρη, Σοφία Βούλτεψη, Βασίλη Σπανάκη, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Διονύση Χατζηδάκη, Αννα Καραμανλή και Κώστα Κυρανάκη και τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Δημήτρη Βαγενά, ο υπουργός ξεναγήθηκε από τους υπευθύνους της Lamda στα εργοτάξια της έκτασης. «Σκοπός της επίσκεψης είναι να παρουσιάσουμε την πραγματική πρόοδο του έργου στο Ελληνικό, ώστε να μην επιτρέπουμε στα fake news να καταστρέφουν μια μεγάλη εθνική προσπάθεια. Θα ήθελα να είναι εδώ και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθότι τα σενάρια εκπορεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρουν ότι το έργο δεν προχωράει. Το πρώτο σημείο που βρίσκεται σε τελική διαδικασία αποπεράτωσης είναι το ακίνητο των ΑμεΑ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης. Το κτίριο ΑμεΑ, που θα στεγάσει τέσσερις συλλόγους της ευρύτερης περιοχής των νότιων προαστίων, θα παραδοθεί προς χρήση τον προσεχή Ιούλιο. Θα έχει συνολική δομημένη επιφάνεια ανωδομής και υπόγειων χώρων περί τα 10.000 τετραγωνικά μέτρα.

50.000.000 ευρώ

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το σημείο της υπογειοποίησης στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ένα έργο με προϋπολογισμό περίπου 50.000.000 ευρώ. Το έργο προβλέπεται ότι θα είναι έτοιμο το 2025 και θα παρακάμπτει περίπου 4 από τα υφιστάμενα φανάρια για διαδρομή 1.350 μέτρων από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου έως και το Ποσειδώνιο. Η περιήγηση συνεχίστηκε στο παράκτιο μέτωπο, στο οποίο θα εγκατασταθούν το εμπορικό κέντρο Riviera Galleria, ο πρώτος ουρανοξύστης Riviera Tower και δύο ξενοδοχεία. «Ο,τι διαβάζετε τις τελευταίες μέρες, όπως βλέπετε με τα μάτια σας, είναι όλα παραμύθια της Χαλιμάς. Το έργο προχωράει κανονικά. Το σημαντικό είναι ότι είναι εντός χρονοδιαγράμματος. Το master plan του έργου προέβλεπε και προβλέπει ότι η πρώτη φάση του έργου θα παραδοθεί έως 31 Δεκεμβρίου 2025» σημείωσε με το γνωστό του ύφος ο υπουργός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα