Μειωμένα τα τιμολόγια ρεύματος τον Φεβρουάριο

Σε τιμές χαμηλότερες και από αυτές του Ιανουαρίου αναμένονται να ανακοινωθούν σταδιακά τις ερχόμενες ημέρες τα τιμολόγια ρεύματος των παρόχων για τον Φεβρουάριο.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να κάνει πρεμιέρα και το πέμπτο τιμολόγιο, που θα είναι σταθερό και θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με το μπλε. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος, στα οποία έχει μεταφερθεί η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών, αναμένεται να κινηθούν ακόμα και κάτω από το 0,13 ευρώ ανά κιλοβατώρα, όταν τον Ιανουάριο κυμαίνονται από 136 έως 0,17 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Οι τιμές χρέωσης για το πράσινο τιμολόγιο θα πρέπει να αναρτηθούν έως τις 5 Φεβρουαρίου. Το πάγιο είναι 5 ευρώ και η τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας είναι η ίδια για ολόκληρο τον μήνα. Για το μπλε τιμολόγιο, που έχει σταθερή χρέωση για 12 μήνες, οι τιμές θα αναρτηθούν αύριο, Πέμπτη. Στο κίτρινο τιμολόγιο οι τιμές θα αναρτηθούν στον πίνακα της ΡΑΑΕΥ εντός δύο ημερών από την ημέρα που οριστικοποιούνται, δηλαδή αύριο, 1η Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά το γκρι τιμολόγιο οκτάμηνης διάρκειας, που λάνσαρε η Φυσικό Αέριο, φαίνεται ότι θα νομιμοποιηθεί με υπουργική απόφαση, καθώς, παρά τη διαφωνία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και Υδάτων, ο Θόδωρος Σκυλακάκης πήρε το μέρος της εταιρίας, υποστηρίζοντας ότι ένα τέτοιο τιμολόγιο είναι προς όφελος των καταναλωτών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα