Ασημακοπούλου κατά Κυμπουρόπουλου για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ

Τον συνάδελφό της ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο «έδωσε» η Μισέλ Ασημακοπούλου, ως υπεύθυνο για την απόφαση υπερψήφισης -εκ μέρους της ομάδας της Ν.Δ.- του ψηφίσματος με το οποίο το Ευρωκοινοβούλιο ζητάει την «υποχρεωτικότητα» αναγνώρισης των γάμων ομοφυλοφίλων σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. «Εν προκειμένω, ήταν ο κ. Κυμπουρόπουλος και εισηγήθηκε στην κοινοβουλευτική μας ομάδα ότι θα πρέπει να υπερψηφίσουμε το ψήφισμα, παρότι η γραμμή του ΕΛΚ ήταν αποχή» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Ασημακοπούλου.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά υπερασπιζόμενη την επιλογή της να μην υπερψηφίσει το συγκεκριμένο ψήφισμα τόνισε πως η ίδια στα θέματα αυτά εκφράζει τους ανθρώπους που την έστειλαν εκεί και οι οποίοι έχουν τις επιφυλάξεις τους για τον ρυθμό τον οποίο γίνεται αυτή η συζήτηση (σ.σ.: Σχετικά με την επιβολή της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας). Βέβαια, δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι ολόκληρη (σχεδόν) η ομάδα της Ν.Δ. ακολούθησε την εισήγηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ή ακολούθησε τη γραμμή Μαξίμου, που αυτός εξέφραζε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα