Ο Ξανθός «άδειασε» και πάλι τον Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κρύβεται το χάσμα

Νέο -και μάλιστα ηχηρότατο- άδειασμα στον Πολάκη επιφύλασσε ο Ανδρέας Ξανθός.
Η επαναφορά του ζητήματος της πανδημίας στον αφρό της επικαιρότητας ανάδειξε και πάλι το χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τον εμβολιασμό. Αφορμή στάθηκε η νέα μελέτη του καθηγητή Λύτρα για τους εκτός ΜΕΘ θανάτους, με τα σοκαριστικά στοιχεία να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Απαντώντας στη Βουλή στις επικρίσεις, ο υπουργός Υγείας Πλεύρης επέλεξε να αντιστρέψει τα βέλη διαβάζοντας κάποιες, κατά τη γνώμη μας, αντιεμβολιαστικές αναρτήσεις του Πολάκη.

«Γράφει ο κ. Πολάκης: “Με επτά νεκρούς στις ηλικίες 1-18 και 219 νεκρούς στις ηλικίες 18-40 στο σύνολο των 33.111 μέχρι σήμερα, δεν έχει κανένα νόημα η μαζική “επιστημονική” υστερία να εμβολιασθούν οριζόντια αυτές οι ηλικίες”» ανέφερε ο υπουργός. «Συμφωνείτε με αυτή τη θέση;» ρώτησε, με τον Ανδρέα Ξανθό να φωνάζει οργισμένος από το έδρανο πως «δεν είναι αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ», αδειάζοντας έτσι μεγαλοπρεπώς τον «αψύ Σφακιανό». Σημειωτέον ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πολάκης δέχεται… συντροφικά μαχαιρώματα για τις απόψεις του περί εμβολιασμού. Αποστάσεις, εξάλλου, είχε πάρει και ο ίδιος ο Τσίπρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα