«Οχι» Βαρουφάκη σε μετεγγραφή του Πολάκη

Απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Παύλου Πολάκη στο ΜέΡΑ25 ο Γιάνης Βαρουφάκης (κεντρική φωτό).

Ο γραμματέας του κόμματος κάλεσε τους πολιτικούς συντάκτες σε γεύμα, σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων, από όπου ξεκαθάρισε, ερωτηθείς σχετικά με τον Σφακιανό πολιτικό, πως «μετεγγραφή δεν θα γίνει κανενός», καθώς, όπως είπε, είναι ιδεολογική και προγραμματική στάση του ΜέΡΑ25 να μη δέχεται… μετακομίσεις.

«Ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να προσυπογράψει το “ναι σε όλα”, δεν είχε χώρο μέσα στο κόμμα να κάνει αντάρτικο» σχολίασε, αναφερόμενος στη ρήξη του βουλευτή με την Κουμουνδούρου. Στο περιθώριο του γεύματος έγιναν ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στο οποίο τίθεται επικεφαλής η Σοφία Σακοράφα, ενώ σε αυτό θα συμπεριληφθεί και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (από τη ΛΑ.Ε.), καθώς και οι πανεπιστημιακοί Νίκος Θεοχαράκης και Σεραφείμ Σεφεριάδης. Τη θέση τού μέχρι πρότινος εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη, που θα κατέβει στην Α’ Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει ο Ερικ Μιλτιάδης Εντμαν, διευθυντής στο DIEM25.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα