Οργή για Καππάτο, που έβγαλε στο σφυρί σπίτι καρκινοπαθούς στην Κεφαλλονιά

Ο βουλευτής της Ν.Δ. υπηρετεί τα συμφέροντα των funds εις βάρος των δανειοληπτών

Κύμα αντιδράσεων προκαλούν οι συνταρακτικές αποκαλύψεις της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για τον γνωστό «γαλάζιο» βουλευτή Παναγή Καππάτο (κεντρική φωτό), ο οποίος, αν και είναι ενεργό μέλος του Κοινοβουλίου, εκπροσωπεί funds και δανειστές εις βάρος των δανειοληπτών που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και τα «κοράκια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, μάλιστα, ο βουλευτής Κεφαλληνίας της Νέας Δημοκρατίας φτάνει στο σημείο να βάλει την υπογραφή του σε κατασχέσεις κατοικιών ανθρώπων που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους. Ειδικότερα, όπως αποδεικνύεται από έγγραφα που βρίσκονται στη διάθεση της «κυριακάτικης δημοκρατίας», ο Παναγής Καππάτος πρωταγωνιστεί σε υπόθεση κατάσχεσης σπιτιού από fund, το οποίο ο ίδιος εκπροσωπούσε.

Η επίμαχη υπόθεση έλαβε χώρα το 2021 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλλονιά, και αφορά έφεση τράπεζας εναντίον παλαιότερης δικαστικής απόφασης, με την οποία είχαν ρυθμιστεί οι δανειακές οφειλές υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου, παρέχοντας προστασία στην κύρια κατοικία της οικογένειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δανειολήπτρια απεβίωσε και το σύνολο των χρεών πλέον βρέθηκε να βαρύνει τον σύζυγό της και πατέρα δύο παιδιών.

Ο Παναγής Καππάτος εκπροσώπησε τους δανειστές και φέρεται ότι έδωσε μάχη για να προχωρήσει ο πλειστηριασμός. Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας αναφέρθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, όπου αναφέρεται πως ο Παναγής Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds, με την Κουμουνδούρου να σχολιάζει πως «ο κύριος Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη Ν.Δ. Ανώνυμη Εταιρία, που χρωστάει και φεσώνει Δημόσιο και τράπεζες, ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βουλευτής της πλειοψηφίας πριν από έναν χρόνο ισχυριζόταν ψευδώς, όπως όλα δείχνουν, στη Βουλή πως ουδέποτε όσο είναι βουλευτής έχει υπογράψει κάποια κατάσχεση κατοικίας, απαντώντας τότε σε σχετικές καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα