Ρουσφετολογικό… όργιο χωρίς τέλος με προσθήκη εξωτερικών συμβούλων

Επιπρόσθετα, για να… εμπλουτίσουμε την εικόνα, σημειώνουμε τα εξής:

Οι γενικοί διευθυντές, διευθυντές και λοιποί προϊστάμενοι φρόντισαν σε όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών να τοποθετήσουν σε θέσεις κοντινά τους πρόσωπα για να τους βοηθήσουν στο δύσκολο έργο τους και φυσικά με τον τρόπο που ήδη ήξεραν καλά: με νέες παράνομες προσλήψεις φροντίζοντας βέβαια και να τους ανταμείψουν αναλόγως. Και σε αυτήν την περίπτωση ζητήθηκε η συνδρομή εξωτερικών συμβούλων.

Οι προσλήψεις περιελάμβαναν τη γενική διευθύντρια Αγγέλα Μιχαλοπούλου, η οποία προήλθε από το Enterprise Greece, που ανήκει στο υπ. Εξωτερικών, τον διευθυντή Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ο οποίος μεταπήδησε από την ίδια εταιρία όλως τυχαίως πάλι ως υφιστάμενος της Μιχαλοπούλου. Ακολούθως τον γενικό διευθυντή Οικονομικών Κωνσταντίνο Κοτσάκο, ο οποίος προήλθε από τη ΔΕΗ, τη γενική διευθύντρια Χριστίνα Αναστασιάδου, η οποία προήλθε υποτίθεται από το εσωτερικό της εταιρίας αφού είχε προηγηθεί η απόσπασή της στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και η μετέπειτα η πρόσληψή της από την ΕΤΑΔ, τον τομεάρχη επιχειρηματικών μονάδων Ντραβάλια Κων/νο, ο οποίος αποσπάστηκε από τον ΕΟΤ.

Οσο κατεβαίνουμε παρακάτω τόσο πιο αδιαφανής γίνεται η διαδικασία, καθώς προσλήφθηκαν στα Σπήλαια Διρού ο Πέτρος Λαζαράκος (αδελφός της Βασιλικής Λαζαράκου, που τοποθετήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όταν απέτυχε να εκλεγεί ευρωβουλευτής), χωρίς πτυχίο αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

Παράλληλα, στο Μουσείο Αχίλλειο της Κέρκυρας, ο Αναστάσιος Διαβάτης, χωρίς πτυχίο ΑΕΙ, ξένη γλώσσα και ηλεκτρονικό υπολογιστή, παρά μόνο με ένα δίπλωμα μονοετούς φοίτησης ξενοδοχειακής και εστιατορικής τέχνης.

Και μια και είναι επίκαιρη λόγω των ημερών η αξιολόγηση στο Δημόσιο, ποιος θα αξιολογήσει τους υπαλλήλους; Αυτοί που προσλήφθηκαν χωρίς καμία διαδικασία και αναφέρονται σε πορίσματα και έγγραφα του υπ. Εσωτερικών, του ΑΣΕΠ και της ΕΑΔ; Ή θα πληρώσουμε πάλι κάποια εταιρία συμβούλων που χωρίς να έχει το γνωστικό αντικείμενο θα αξιολογήσει τους υπαλλήλους ως ανεπαρκείς και τους διευθυντές που είναι παράνομες οι προσλήψεις τους ικανούς και επαρκείς;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα