Φάκελος υποκλοπές: Νωρίς… θίχτηκε ο Χατζηδάκης

Ο Κωστής Χατζηδάκης θυμήθηκε οψίμως να εκφράσει την -υποτιθέμενη – ενόχλησή του για την παρακολούθησή του από το παρακράτος που είχε στηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έπρεπε να περάσουν μήνες από όταν ξέσπασε το μέγα σκάνδαλο και φτάνουμε παραμονές των εκλογών για να αντιδράσει ο υπουργός Εργασίας. «Δεν έχω κρύψει ότι είναι κάτι που με ενόχλησε, δεν έχω κρύψει ότι είναι λάθος της κυβέρνησης και δεν έχω κρύψει ότι περιμένω να βγούνε τα αποτελέσματα των ερευνών της Δικαιοσύνης» δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, παραπέμποντας μάλιστα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο και, συγκεκριμένα, σε όσα είχε περί περί βημάτων που έχουν γίνει στην υπόθεση.

«Εγώ, που σας τα λέω όλα αυτά και που αποκλείεται να ενοχλήθηκε κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ παραπάνω από εμένα, σίγουρα το θέμα αυτό εργαλειοποιείται για λόγους πολιτικούς» υποστήριξε ο Κωστής Χατζηδάκης, επιχειρώντας να αντιστρέψει τα βέλη, κατευθύνοντάς τα προς την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σχολιάζοντας πως «δεν είδα αντίστοιχη ευαισθησία από τους ίδιους ανθρώπους για την παρακολούθηση του κ. Πιτσιόρλα, την παρακολούθηση του Κοτζιά, του κ. Καμμένου επί ΣΥΡΙΖΑ». Υπενθυμίζεται πως ο Κωστής Χατζηδάκης φιγουράρει στη μακρά λίστα των υπουργών, «γαλάζιων» στελεχών, πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων που έπεσαν θύμα παρακολούθησης.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα