Προπηλακισμός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς

Κάτοικοι της περιοχής του Κιλκίς προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρο Παραστατίδη και δεν του επέτρεψαν να μιλήσει, σε συγκέντρωση για το προσφυγικό στο Πολύκαστρο. Ο ίδιος κάνει λόγο για “χρυσαυγίτες”.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας, το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και σ’ αυτήν προσκλήθηκαν τόσο οι τρεις βουλευτές του νομού όσο και ο δήμαρχος.

Οι παρευρισκόμενοι δεν άφησαν τον Θοδωρή Παραστατίδη να μιλήσει, αποδοκιμάζοντάς τον, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ώστε να απομακρυνθεί από τη συγκέντρωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συγκέντρωση μίλησαν χωρίς προβλήματα τόσο ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς όσο και ο Χρήστος Χατζησάββας από τη Χρυσή Αυγή.

Όπως όμως κατήγγειλε, ο ίδιος ο κ. Παραστατίδης, οι άνθρωποι που φώναζαν δεν ήταν παρά μέλη της Χρυσής Αυγής γι’ αυτό και ο ίδιος αποχώρησε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα