Ρίγη συγκίνησης στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου για την Κατερίνα Στεφανίδη

Με μία ημέρα καθυστέρηση, λόγω του προγράμματος των διοργανωτών, ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος για έκτη φορά στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς η Κατερίνα Στεφανίδη λίγο μετά τις 2:00 π.μ της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο της και η γαλανόλευκη σημαία κυμάτισε στον ψηλότερο ιστό του Ολυμπιακού Σταδίου!

Το εντυπωσιακό άλμα της στα 4μ85 στο επί κοντώ, χάρισε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια το χρυσό και την έφερε στην κορυφή του κόσμου! Δίπλα της ήταν η Σάντι Μόρις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Νεοζηλανδή Ελίζα ΜακΚάρτνι.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΕ η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης της 31ης Ολυμπιάδας, που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα Δευτέρας στις 02.00 ώρα Ελλάδας.

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα