Ιάπωνας βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου, και μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πιστούς στη Μονή Δοχειαρίου, καθώς τελέστηκε η βάπτιση ενός 49χρονου Ιάπωνα, που έλαβε το όνομα Αναστάσιος.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων και ειδικά του Ηγουμένου, Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ανάδοχος του νεοβαπτισμένου ήταν ένα μικρό παιδί από την Αθωνιάδα.

Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται πως στο Αγιον Ορος τελείται έργο και δημιουργείται βάση από τα μικρά παιδιά που και φέτος το Πάσχα κατά εκατοντάδες κατέκλυσαν με τους γονείς τους τις Μονές.

Σε δηλώσεις που μας έκανε ο νέος χριστιανός, είπε πως γνώρισε την Ορθοδοξία στην Αμερική όπου ζούσε. Αμφιταλαντεύτηκε γιατί γνώρισε την Ορθοδοξία κα το Ρωμαιοκαθολικισμό και τελικά αποφάσισε ότι ο αληθινός δρόμος του Θεού είναι στην Ορθοδοξία, ενώ όταν γνώρισε το Αγιο Ορος αποφάσισε ότι αυτός ήταν ο τόπος που ήθελε να βαπτισθεί…

vimaorthodoxias.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα