Η μεγάλη ταραχή του «συστήματος» για τα εγκλήματα Σημίτη και το χάος που άφησε
►►Η ξαφνική «ενόχληση» του ΔΟΛ για τα στοιχεία- φωτιά που αποκάλυψε η «δημοκρατία» και δικαιώνουν τη διακυβέρνηση 2004-2009
►►Η σπουδή του Στουρνάρα που έσπευσε να υπερασπιστεί τον μέντορά του για το ξεπούλημα του χρυσού της χώρας το 2003
Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο
Η Θέση μας: Η καταστολή σώζει ζωές
Διαβάστε online την «δημοκρατία» ,εδώ
Διαβάστε επίσης:
►Πρώτη αγωγή Ταμείου κατά της ΤτΕ για το PSI
►Φιάσκο πάλι με τη δίκη της Siemens!
►Χυδαίο σκίτσο των Αλβανών με Κολοκοτρώνη και Μπότσαρη
►Η Porsche που πάγωσε το πανελλήνιο
►«Μολών λαβέ» στον προκλητικό Τσαβούσογλου!
►Ο Ν. Παππάς στις Κάννες ψάχνει για… δορυφόρο!
►Σοκ στο Γύθειο! Αρχιμανδρίτης ποζάρει με πούρο και ουίσκι!
►Μετανάστες «λιάζονται» στο μνημείο του Λεωνίδα

Τρέμει το σύστημα! Ποιος φοβάται τον Καραμανλή;
Η ξαφνική «ενόχληση» του ΔΟΛ για τα στοιχεία που δημοσίευσαν «δημοκρατία» και Εστία
Η αποκάλυψη της αλήθειας για κρίσιμες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας προκαλεί ανησυχία στο σύστημα της πολιτικής και της μιντιακής διαπλοκής που έως τώρα καθόριζε κατά το δοκούν τις εξελίξεις στον δημόσιο βίο της χώρας. Ομως το σύστημα αυτό βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντιδράσεις του, σπασμωδικές και ασυνάρτητες, εκδηλώνονται μέσω του χρεοκοπημένου -όχι μόνο οικονομικά- ΔΟΛ, ο οποίος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώνει την παρακμή και την αποσταθεροποίηση που επικρατούν στα άλλοτε ισχυρά κέντρα εξουσίας.

Η ταραχή, μάλιστα, από τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» οδήγησε το «Βήμα» -με την πλήρως απωλεσθείσα εγκυρότητα- σε κατασκευή ευφάνταστων συνωμοτικών σεναρίων που επιχειρείται να περιβληθούν με τη μορφή δήθεν ρεπορτάζ. Κι αυτό που ενοχλεί δεν είναι μόνο η πολιτική δικαίωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μέσα από την κονιορτοποίηση των ψευδών για την οικονομική κατάσταση του 2004-2009 και τα ντοκουμέντα για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.
Εξίσου καταλυτική είναι και η αποκάλυψη των (κεκαλυμμένων έως σήμερα) εγκλημάτων του Κ. Σημίτη, όπως η εξαφάνιση 20 τόνων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος το 2003. Για τη ναυαρχίδα του ναυαγισμένου ΔΟΛ, πρόκειται περί «Επιχείρησης αναστήλωσης και αγιοποίησης του Καραμανλή».
Τα δημοσιεύματα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και της «Εστίας», στα οποία αναφέρεται όμως, περιλαμβάνουν ντοκουμέντα και πληροφορίες που δεν διαψεύδονται. Το άρθρο του Γιώργου Κουρή, πρώην γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, με την ακριβή ανάλυση των αριθμών απέδειξε ότι η αύξηση του δημόσιου χρέους οφείλεται στο υψηλό χρέος που είχε δημιουργηθεί τα 20 χρόνια πριν από το 2004 και σε ηθελημένη απόκρυψη δανείων της κυβέρνησης Σημίτη.
Το βιβλίο για το χρέος
Αυτό επιβεβαιώνεται και από βιβλίο των Παντελή Σκλια και Σπύρου Ρουκανά για την έκρηξη του χρέους την περίοδο Σημίτη, κάτι το οποίο το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί σταθερά να αποκρύψει, διότι έτσι φαίνονται οι πραγματικές ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας. Οσον αφορά το βιβλίο-αποκάλυψη των δύο αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννη Σταμούλη και Νίκου Διαμαντή για τις «Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα» τα επιχειρήματα που προβάλλουν είναι αδιάσειστα για όποιον θέλει την αλήθεια.
Μόνο θυμηδία προκαλεί, τέλος, στους γνωρίζοντες η προσπάθεια να συνδεθεί με εσωκομματικές σκοπιμότητες της Ν.Δ. η διασταυρωμένη πληροφορία της «Εστίας» για την παρότρυνση του Β. Σόιμπλε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στηρίξει η Ν.Δ. τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση…


