Βενιζέλος: Δεν θα κάνω τη baby sitter του… Μητσοτάκη

Βολές κατά της Φώφης Γεννηματά και απειλές ότι θα πάει… σπίτι του εκτόξευσε από τη Θεσσαλονίκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος (φωτό).

Σε μια κλειστή σύσκεψη φίλων του, που έγινε την Κυριακή σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δεν έκανε -πάλι- καθόλου αυτοκριτική για τα προβλήματα της χώρας και τις δικές τους ευθύνες, ενώ άφησε διάφορα ενδεχόμενα ανοικτά ως προς το πολιτικό μέλλον του. «Δεν φοβάμαι να αποσυρθώ και, αν χρειαστεί, να καθίσω σπίτι μου.

Εχω κι άλλα πράγματα να κάνω» φέρεται ότι είπε σε περίπου 25 στελέχη που ήταν παρόντα και προέρχονταν από τη Μακεδονία. Ο κ. Βενιζέλος πήρε αποστάσεις από τις επιλογές της Φώφης Γεννηματά λέγοντας ότι στέλνει μηνύματα αστάθειας και ακυβερνησίας. «Δεν έχουμε καθαρή γραμμή και το στίγμα μας είναι θολό και δεν με εκφράζει» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ χαρακτήρισε το επικείμενο συνέδριο μη σοβαρό και τραγέλαφο την πορεία προς αυτό.

Πάντως φαίνεται ότι απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ. λέγοντας με σαφήνεια ότι δεν θα συνεργαστεί μαζί της, ενώ απαντώντας για το μετεκλογικό σκηνικό και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «Δεν θα κάνω baby sitting στον Μητσοτάκη»!

Ολα αυτά κάτω από την πίεση των ανθρώπων που ήταν εκεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνάντηση δεν υπήρξε αρχική εισήγηση από την πλευρά του κ. Βενιζέλου και ότι στην αρχή της κουβέντας τοποθετήθηκαν κάποιοι από τους παρευρεθέντες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους του ζητούσαν να ξεκαθαρίσει τη στάση του. «Τι θα κάνεις;» ήταν το βασικό ερώτημα που του τέθηκε, ενώ οι απόψεις διίσταντο. Αλλοι πρότειναν να συμμετάσχει στις εκλογές με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και άλλοι να απέχει από τις εκλογές.

Ν. Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα