H παράδοση της ΑΕΚ και το εκτός έδρας αήττητο του ΟΦΗ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τον αποψινό αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest

Οι δύο τελευταίοι αγώνες της Super League για το 2021 διεξάγονται σήμερα. Στις 19:30, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ και την ίδια ώρα, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης φιλοξενεί τον Ιωνικό.

Εντυπωσιακή είναι η παράδοση που έχει δημιουργήσει η ΑΕΚ στα εντός έδρας παιχνίδια της με τον ΟΦΗ. Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους μετράει 9 νίκες και μία ισοπαλία.

Ο ΟΦΗ διεκδικεί το εισιτήριο για τα play off και παραμένει αήττητος εκτός έδρας, με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η συμμετοχή στα play off είναι και ο στόχος του Άρη, ενώ ο Ιωνικός θέλει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένη απόδοση

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr για τα δύο σημερινά ματς της Super League, AEK-ΟΦΗ και Άρης-Ιωνικός, καθώς και για τον αγώνα της La Liga Λεβάντε-Βαλένθια, ο οποίος ξεκινάει στις 22:00.

Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΦΗ παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Προσφέρονται και τα πολλαπλά σκορ 1-0, 2-2 και 0-2 με ενισχυμένη απόδοση.

Η σημερινή τριάδα του Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση αποτελείται από τα Over 4,5 κόρνερ της AEK στο ματς με τον ΟΦΗ, τα Over 1,5 γκολ του Άρη στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και την νίκη της Βαλένθια στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λεβάντε.

Weekly Fest με έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Η Δευτέρα είναι πλέον και επίσημα η αγαπημένη μέρα των παικτών του Pamestoixima.gr.

Την προηγούμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου η τρίτη κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 5.393 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Σήμερα πραγματοποιείται η τέταρτη κλήρωση.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα