Ο κόουτς Ρεμεντέλας στο ΟΠΑΠ Game Time για τον τρίτο τελικό της Basket League

Ο προπονητής που ανέβασε το Ψυχικό στην Α1 μιλάει για το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Η ώρα του τρίτου μεγάλου τελικού της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έφτασε απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί έναν από τους μακροβιότερους προπονητές μπάσκετ όλων των εποχών στην Ελλάδα, τον Γιώργο Ρεμεντέλα.

Ο προπονητής της Αθλητικής Ένωσης του Ψυχικού αναλύει το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, εξηγεί πού θα κριθεί και ποια ομάδα έχει το προβάδισμα. Με νίκη ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο, ενώ αν επικρατήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ η σειρά θα οδηγηθεί σε τέταρτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς του Ψυχικού σχολιάζει επίσης τον τρίτο μικρό τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στον Προμηθέα και τη Λάρισα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Πάτρα (17:00). Η Λάρισα προηγείται με 2-0 και χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να πάρει την τρίτη θέση.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μιλά ακόμα για το πώς οδήγησε την ομάδα του Ψυχικού στην Α1 της Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα