Ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο

Απόδραση με ξέσπασμα

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ. Με πολύ καλή απόδοση νίκησε δύσκολα 3-1 μέσα στο Αγρίνιο τον πολύ καλό Παναιτωλικό και μάλιστα με ανατροπή, ενώ είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και αρκετές καλές στιγμές, ξεπερνώντας με αυτή την εκτός έδρας νίκη την κακή ψυχολογία από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

  • Από τον Νίκο Πετρουλάκη

Ηταν πραγματικό σοκ για τον ΠΑΟΚ το «γρήγορο» 1-0 από τον Παναιτωλικό, ενώ ακόμη δεν είχαν ζεσταθεί οι παίκτες, στο 5’, όταν ο Χατζηθεοδωρίδης, εντελώς αφύλακτος έξω από την περιοχή, έστρωσε την μπάλα, «φόρτωσε» και εκτέλεσε τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς, αλλάζοντας τα σχέδια του Λουτσέσκου σχεδόν από τα αποδυτήρια.

Νωρίτερα, βέβαια, είχαν «προειδοποιήσει» οι γηπεδούχοι, πάλι με τον Χατζηθεοδωρίδη, που έκανε ανάποδο ψαλίδι άουτ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν σε φουλ επίθεση, πίεσαν τους αντιπάλους, αλλά δύο φορές η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους «ασπρόμαυρους», αφού βρήκε στα δοκάρια της εστίας του Παναιτωλικού. Από το φάουλ του Μουργκ (12’) και το σουτ του Κωνσταντέλια (45’+1′), η μπάλα πήγε στα δοκάρια και έτσι ο Παναιτωλικός, που έπαιξε άμυνα επί 40 λεπτά και αντεπιθέσεις, κράτησε το 1-0 και πήγε στα αποδυτήρια με ψυχολογία.

Ο Λουτσέσκου στο ξεκίνημα του β’ μέρους, θέλοντας να αλλάξει κάτι στην επίθεση, έβαλε τον Σαμάτα αντί του Τζίμα. Σκόραρε η ομάδα του με τον Κωνσταντέλια (59′), αλλά από το VAR «είδαν» ότι ο Ντεσπόντοφ που έκανε την πάσα ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε. Ο ΠΑΟΚ «πήρε φωτιά» με τις αλλαγές του Ζίφκοβιτς και του Οζντόεφ, που έδωσαν «χρώμα» στην ομάδα, και στο 72’ ο Σάστρε, με τη βοήθεια του Τορεχόν, πέτυχε το 1-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζίφκοβιτς με ωραίο σουτ έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ, 1-2! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κωνσταντέλιας στο 90′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (68′ Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (68′ Ντίας), Τσιγγάρας (80′ Πέρεθ), Πέδρο (80′ Λομόνακο), Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας (80′ Μαυρίας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίφκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (75′ Οτο), Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο (62′ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (80′ Σβαμπ), Μουργκ (62′ Α. Ζίφκοβιτς), Τζίμας (46′ Σαμάτα).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα