Γενέθλια με σκι για τον Κυριάκο

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, στα Κελάρια, γιόρτασε, το περασμένο Σάββατο 4 Μαρτίου, τα 49α γενέθλιά του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί του ήταν η σύζυγός του Μαρέβα και τα παιδιά του, καθώς και λίγοι καλοί φίλοι.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. βρισκόταν στους Δελφούς την Παρασκευή για το Οικονομικό Φόρουμ που διεξήχθη στην πόλη και το Σάββατο πετάχτηκε μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο για να κάνει σκι. Με τη στολή και τον εξοπλισμό -υπό τη διακριτική παρουσία της προσωπικής φρουράς του- δεν ξεχώριζε από τους υπόλοιπους σκιέρ και σχεδόν πέρασε απαρατήρητος από τους επισκέπτες.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι λάτρης του σκι και είχε βρει ευκαιρία να επιδοθεί σε ένα από τα αγαπημένα του σπορ την Πρωτοχρονιά, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου (φωτό).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα