Η «Ζωή της άλλης» στην «Πολυκατοικία»

«Ηταν μια φορά ένα τέλος και μια αρχή». Με αυτόν τον τίτλο επεισοδίου η σειρά «Πολυκατοικία», που κράτησε τρία χρόνια συντροφιά στους τηλεθεατές, εγκαταλείπεται από ενοίκους και ιδιοκτήτες. Το φινάλε γράφεται αύριο έπειτα από 132 επεισόδια.

Τι θα γίνει, λοιπόν, στο τελευταίο επεισόδιο, όχι της σεζόν αλλά της σειράς γενικότερα; Στην πολυκατοικία γίνονται εκσκαφές για ένα γκαράζ με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ρωγμές στους τοίχους της. Οι γείτονες φωνάζουν έναν μηχανικό. Οταν, τους λέει ότι πρέπει να την εγκαταλείψουν τον φυλακίζουν στη σοφίτα μέχρι να αλλάξει γνώμη, θεωρώντας ότι είναι άνθρωπος του εργολάβου, του Παντελή. Ακόμα και όταν η πολυκατοικία αρχίζει να γέρνει, οι γείτονες αρνούνται να φύγουν, με αποτέλεσμα να γίνουν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.

Παράλληλα η Ελένη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Κωνσταντίνο – ένας γάμος που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί αφού εμφανίζεται πάλι ο Μανώλης. Ο Τζοβάνι, καθώς τελευταία οι δουλειές του δεν πάνε καλά, σχεδιάζει να επιστρέψουν στην Αλβανία. Η Τζούλη, όμως, θέλει να ανοίξει εδώ τη δική της επιχείρηση και η Ρομίνα να μείνει στην Αθήνα με τον φίλο της.

Η Λουκία, ύστερα από μια μεγάλη περίοδο ανεργίας, βρίσκει δουλειά στην Ισπανία, αλλά ο Τάκης προσπαθεί να την αποτρέψει. Μια αιφνίδια λιποθυμία της θα τους φέρει κοντά, αφού η κοπέλα είναι έγκυος.

Στη σειρά, η οποία γυρίστηκε σε πλατό 1.200 τ.μ., πρωταγωνίστησαν τριάντα βασικοί ηθοποιοί ενώ έκαναν το πέρασμά τους ως γκεστ άλλοι διακόσιοι! Αν κι εσείς αύριο θα δείτε το φινάλε, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πέρυσι τον Ιούλιο. Η τηλεοπτική πορεία της είναι από τις επιτυχημένες, αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζεται για τρίτη σεζόν, τις δύο πρώτες μάλιστα με δύο επεισόδια κάθε εβδομάδα. Ετσι την περίοδο 2008-2009 ο απολογισμός σε θεαματικότητα έκλεισε με 38,2%, την περίοδο 2009-2010 με 24,2% και φέτος με 23,6%.

Τελευταίο επεισόδιο, αύριο, και για τη «Ζωή της άλλης». Η σειρά ολοκληρώνεται για φέτος αφήνοντας αναπάντητα πολλά ερωτήματα για την επόμενη σεζόν. Ο Φάνης εκφράζει στην Τόνια πώς νιώθει για εκείνη. Θα γίνει τελικά ο γάμος του με τη Λίλιαν; Η Ντορίτα επιστρέφει στη δουλειά για να ξεχάσει τον πόνο της, μετά την αποκάλυψη το βράδυ του γάμου της ότι ο άντρας της την απατά. Ο Νικόλας την παρακαλεί να τον συγχωρέσει. Θα ενδώσει;

Η Ξένια σχεδιάζει πώς θα καταφέρει να γοητεύσει τον Σήφη προκειμένου να εκδικηθεί την Κάτια, αλλά ο Σωτήρης δεν συμφωνεί με το σχέδιό της. Τι ετοιμάζει η αδίστακτη γυναίκα; Η Ξένια είναι τελικά παιδί του πρώην άντρα της Κάτιας; Η Κάτια θα αποκαλύψει ότι η Ξένια σκότωσε τον Στέφανο; Ο Αλέξης θα μείνει με τη Στέλλα ή με την Ελπίδα;

Η σειρά, που κατάφερε να περάσει σε θεαματικότητα ακόμη και το «Νησί», σημείωσε μέσο όρο στον πίνακα της AGB 44,5% με 2.112.000 φανατικούς τηλεθεατές, ενώ το καλύτερο επεισόδιο το είδαν στις 11 Απριλίου 2.960.000 τηλεθεατές (58,7%).

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα