«Μεγάλη πόρτα θα διαβείς…»! Από την Πυθία στην κυρία Σούλα

Η πανάρχαιη «τέχνη» της μελλοντολογίας γίνεται και πάλι (λόγω κρίσης;) μόδα. Οι καφετζούδες και οι άλλες «οραματίστριες» που προβλέπουν το μέλλον «διαβάζοντας» από χαρτιά έως αβγά! Γίνονται συνεδρίες ακόμα και συνεδρίες ακόμα και μέσω Skype

Από τη Σμύρνη, την Πόλη, τα βάθη της Ανατολής και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στην καρδιά της Αθήνας φαίνεται ότι βρίσκει πάλι τη θέση της η πανάρχαια τέχνη της μελλοντολογίας, με τα καταστήματα που προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες να ξεπηδούν πλέον σαν μανιτάρια. Μια σύντομη σχετική έρευνα στον Χρυσό Οδηγό ή στο διαδίκτυο αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Χαρτομαντεία, καφεμαντεία, ταρώ, κερομαντεία, χειρομαντεία, ενόραση, κρυσταλλομαντεία, αμμομαντεία, ξεμάτιασμα, τεϊομαντεία, αστρολογία ακόμα και… αβγομαντεία έχει το «μενού» για όσους έχουν ανησυχίες για το τι τους επιφυλάσσει το σήμερα και -κυρίως- το αύριο!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο περιοδικό «δ» που κυκλοφορεί με την «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα