Τυφλή γυναίκα από την Κένυα διακινούσε ηρωίνη στη χώρα μας

Τυφλή γυναίκα, 38 ετών, από την Κένυα σε ρόλο courier χρησιμοποιούσε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης για την εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έχοντας στην κατοχή της βαλίτσα με ειδική κρύπτη μέσα στην οποία βρέθηκαν 1.730 γραμμάρια ηρωίνης. Η γυναίκα ξεκίνησε το ταξίδι της από το Ναϊρόμπι της Κένυας, και μέσω Άμστερνταμ Ολλανδίας έφθασε στο Ηράκλειο.

Εκεί, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 38χρονη, που είναι τυφλή, χρησιμοποιήθηκε από το αφρικανικό κύκλωμα ως μεταφορέας, καθώς δύσκολα θα κινούσε τις υποψίες, εξαιτίας της αναπηρίας της και της υποχρεωτικής κίνησής της με μπαστούνι τυφλών. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
πηγή: kathimerini.gr

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα