Νέο σόου από Σφακιανάκη

Αποστρατεύτηκε από την Αστυνομία και βρήκε ευκαιρία να ανακοινώσει: «Από σήμερα θα με βρίσκετε στο ινστιτούτο μου»

Τη στιγμή που δεκάδες άξια στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας κρίνονται ως «ευδοκίμως τερματίσαντες» τη σταδιοδρομία τους -και δέχονται σιωπηρά την απόφαση του Συμβουλίου-, ο πάλαι ποτέ διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης, που με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων αποστρατεύθηκε, προέβη -ξανά- σε ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ αλαζονείας!

«Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου, εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω, όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα!» ανέφερε αρχικά μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Εγώ δεν βγάζω ούτε πικρίες, ούτε μαυρίλες, εγώ συνεχίζω παρακάτω. Δεν έχω να πω τίποτα για την κρίση μου, για την κρίση μου θα κριθούν από την ιστορία κάποιοι, εγώ προχωράω παρακάτω, θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός, όπως κάνει πάντα»! Επιπλέον, έφτασε στο σημείο να πει: «Ηξερα ότι η τύχη ενός που δουλεύει στη χώρα μου είναι η “σφαγή”»!

Ο κ. Σφακιανάκης δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί, καθώς εκμεταλλεύτηκε την «είδηση» της αποστρατείας του για να διαφημίσει το επόμενο… βήμα του: «Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι από σήμερα θα με βρίσκετε στο ινστιτούτο μου, που για σας δημιουργώ […] Το πρόγραμμα για τις επισκέψεις μου ανά νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα… σε συνέντευξη Τύπου»!

Υπενθυμίζεται ότι εξίσου επεισοδιακή -με συνέπεια να εκτεθεί σύσσωμο το… Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.- ήταν η διαδικασία της απομάκρυνσής του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον Φεβρουάριο του 2016.

Τότε, σύμφωνα με διαρροές, ο Μανώλης Σφακιανάκης είχε δηλώσει ρητά ότι δεν αποδέχεται τη μετάθεσή του (!) στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, ως προϊστάμενος, ενώ έκανε αδιανόητες δηλώσεις στον Τύπο.

Ενδεικτικά, για να στηρίξει τον περί της «αγάπης του κόσμου» ισχυρισμό, είχε πει ότι μετά την απόφαση απομάκρυνσής του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναρτήθηκαν «940.000 μηνύματα συμπαράστασης στα social media, μέσα σε διάστημα 24 ωρών»!

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα