Μεταξύ φίλων

Από τον
Γιώργο Μπούζο

Η κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό με έπαθλο την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βάζει στο κάδρο το μπραντ ντε φερ του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η σχέση των ισχυρών ανδρών των δύο ΠΑΕ δοκιμάστηκε σκληρά. Μετά τον μήνα του μέλιτος και τη συμπόρευση στον δρόμο της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου ακολούθησε το σκληρό ροκ, όταν βρέθηκαν να διεκδικούν μια από τις τηλεοπτικές άδειες που είχε βγάλει στο σφυρί η κυβέρνηση.

Τι συμβαίνει όμως σήμερα; Την απάντηση έδωσε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Χρήστος Παναγόπουλος: «Με τον ΠΑΟΚ είμαστε ανταγωνιστές! Εχουμε ακριβώς τους ίδιους στόχους. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό κι αν είναι δυνατόν να σηκώσουμε το κύπελλο. Ταυτόχρονα κυνηγάμε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ. Η σχέση όμως σήμερα του κ. Αλαφούζου με τον Ιβάν Σαββίδη θα έλεγα ότι είναι φιλική» υποστήριξε.

Από 40 κύματα

Κανείς όμως δεν μπορεί να παραγνωρίσει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που καθρεφτίζουν πώς η σχέση των δύο ανδρών πέρασε από 40 κύματα. Ολοι θυμούνται ότι παρακολούθησαν δίπλα δίπλα στο ΟΑΚΑ πριν από τρία χρόνια τον τελικό ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, όπως ηχεί ακόμα στα αυτιά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, ότι «ο Αλαφούζος είναι φίλος μου».

Το γεγονός όμως αυτό δεν εμπόδισε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να επιτεθεί στον ομογενή επιχειρηματία, όταν βρέθηκαν σε αντίπαλα χαρακώματα στη μάχη για την εξασφάλιση μιας τηλεοπτικής άδειας.

Ο Σκάι είχε επιθετικά ρεπορτάζ εις βάρος του Σαββίδη, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του διαγωνισμού για τις άδειες δεν είχε κρύψει ότι στενοχωρήθηκε που ο Αλαφούζος πλήρωσε λίγα. Το τέλος των εχθροπραξιών σήμανε η δήλωση συγγνώμης από τον Σκάι μέσα από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα