Και συριζαίος εμβολιάστηκε παράνομα στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία για τη σκανδαλώδη υπόθεση

Δεν ήταν μόνο ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και η αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης που δεν ακολούθησαν τη λίστα εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε ο Δρόσος Τσαβλής, ο οποίος διεγράφη από την παράταξη Ζέρβα.

«Δεν διέπραξα ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι υγειονομικοί στη δομή του Αγίου Παντελεήμονα κάτι παράνομο, ακολουθήσαμε τις οδηγίες καθώς περίσσεψαν 17 δόσεις. Ρώτησα αν θα προστεθούν στη λίστα του υπ. Υγείας και μας είπαν “όχι”, γι’ αυτό και το προχωρήσαμε. Στα 12 άτομα που εμβολιάστηκαν ανήκε και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, άρα κακώς δίνεται πολιτική προέκταση. Δεν μετάνιωσα που καλέσαμε συγγενείς μας, γιατί σώσαμε τα εμβόλια» είπε ο κ. Τσαβλής.

Μάλιστα, τόνισε ότι «στις 25 Ιανουαρίου τα πράγματα ήταν ακόμα θολά και τα εμβόλια που περίσσευαν διατίθεντο σε όλους, προκειμένου να μην πεταχτούν! Μετά εκδόθηκαν εγκύκλιοι με οδηγίες».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαβλή, τη συγκεκριμένα ημέρα εμβολιάστηκαν όσοι ήταν στην αυλή της δομής, οι οποίοι είχαν φέρει κάποιον δικό τους άνθρωπο και στη συνέχεια, όπως είπε, «καλέσαμε φίλους και γνωστούς! Απευθυνθήκαμε σε συγγενικά μας πρόσωπα που πληρούσαν τις προϋποθέσεις» και συνέχισε: «Δεν παραιτήθηκα γιατί δεν θεωρώ ότι διέπραξα κάποιο αδίκημα (…), υπήρξε αποπομπή, η οποία ήταν πολύ βιαστική και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πω την άποψή μου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα