«Πότισαν» με ουσίες την 24χρονη πριν τη βιάσουν!

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δικαίωσαν τους ισχυρισμούς της γενναίας κοπέλας από τον Λαγκαδά, που γνώρισε τη φρίκη

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται ότι επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της Γεωργίας Μπίκα ότι τα «πλουσιόπαιδα» που τη βίασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την είχαν «ποτίσει» με ουσίες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ!

Η 24χρονη κοπέλα από τον Λαγκαδά είχε δηλώσει στις Αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην είναι σε θέση να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Μάλιστα, υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ότι οι δράστες έριξαν κάτι στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της. οσα ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα επιβεβαίωσαν χθες και άτομα από το στενό περιβάλλον της, τα οποία ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν πως στον οργανισμό της κοπέλας βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα!

«Αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση!» τόνισαν, σύμφωνα με makthes.gr. Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο και τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες, αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία ενδέχεται να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανότατα σε ομαδικό βιασμό, καθώς θα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι τα rich kids του πάρτι της ακολασίας νάρκωσαν την 24χρονη για να εκτονώσουν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Την ίδια ώρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται όσα θα πει η Γεωργία στην πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και τη συνόδευσε με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με την 24χρονη. «Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς…» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Όσο ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης τόσο έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση ροζ κυκλωμάτων, τα οποία έχουν απλώσει τα τεράστια πλοκάμια τους από τη Μύκονο μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών έχει μπει γνωστό γραφείο δημοσίων σχέσεων με έδρα την Αθήνα, το οποίο φέρεται ότι είχε ενεργό ρόλο στο κύκλωμα πορνείας και συνεργαζόταν στενά με παράγοντες της νύχτας και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Το συγκεκριμένο γραφείο, με διασυνδέσεις στους κοσμικούς κύκλους της πρωτεύουσας και όχι μόνο, φέρεται ότι διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο με γνωστούς επιχειρηματίες και δραστηριοποιείται ακόμα και στις αραβικές χώρες, κυρίως στο «τρίγωνο» Αθήνα – Ντουμπάι – Μύκονος, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κύκλωμα μαστροπείας που ερευνάται χρησιμοποιεί μακροχρόνια μισθωμένες σουίτες για τη διεξαγωγή πάρτι οργίων, στα οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της λεγόμενης high society και πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των πάρτι το αλκοόλ ρέει άφθονο, ενώ πολλές κοπέλες εξαναγκάζονται σε ερωτικές πράξεις, ύστερα από τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες έχουν φροντίσει να προμηθευτούν οι διοργανωτές τέτοιων «σουαρέ» για τη «διασκέδαση» των υψηλών προσκεκλημένων!

Μέχρι στιγμής για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έρευνες. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν όσα ακούστηκαν για τη δράση γνωστών ονομάτων της νύχτας, τα οποία πιθανότατα ωθούν νέα κορίτσια στην πορνεία. Αφορμή φέρεται ότι στάθηκε η κατάθεση μίας 18χρονης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο πάρτι που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είδε κοπέλες που της φάνηκε ότι ήταν εκδιδόμενες και πως, κάποια στιγμή, έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας, με συνέπεια να προκληθεί αναστάτωση και κάποιοι να σπεύσουν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, τότε εμφανίστηκε μία νεαρή γυναίκα που φώναξε «Τι ανησυχείτε, αφού είμαι εγώ εδώ!»

Παράλληλα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Άγγελο Καμηλάρη να εποπτεύσει ο ίδιος το ανακριτικό έργο στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, προκειμένου να γίνει έρευνα σε βάθος, όπως επιτάσσουν «η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλομένων». Στο πλαίσιο αυτό, οι εισαγγελικές Αρχές αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ακόμα και τον επιχειρηματία που μπορεί να μην ήταν παρών εκείνο το βράδυ, ωστόσο φέρεται ότι διατηρεί σουίτα ετήσιας μίσθωσης στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, τη μία από τις δύο που διατέθηκαν για τις ανάγκες του πάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 27χρονου επιχειρηματία Βασίλη Λεβέντη, γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη, ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αφού υποστήριξε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα με τη θέλησή της. Προχθές η 24χρονη Γεωργία αναγνώρισε ακόμα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στον βιασμό της. Στο πάρτι φέρεται ότι συμμετείχε ακόμη και ο αδελφός του Βασίλη Λεβέντη, Ευαγόρας, ο οποίος δεν έχει κληθεί προς το παρόν να καταθέσει. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πρώην μετρ στο Αχίλλειον Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής του πάρτι και εκείνος που προσκάλεσε την 24χρονη. Ο ίδιος με ανάρτησή του είχε παραδεχτεί τον βιασμό της νεαρής κοπέλας, ωστόσο λίγες ώρες μετά το διέψευσε και ισχυρίστηκε ότι του είχαν κλέψει το κινητό τηλέφωνο.

Χθες το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, όπου λειτουργεί το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες που δέχονται ψυχική και σωματική βία να καταγγείλουν τα περιστατικά. Με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης, εξέφρασε τη σιγουριά ότι η έρευνα θα προχωρήσει και θα φέρει στο φως όλα όσα έγιναν στη «σουίτα του βιασμού».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα