Τραπέζια κήπου, πουφ και μαξιλάρια για έπιπλα κήπου για μοναδικές στιγμές!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να περνάτε ώρες ατέλειωτες τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες στον κήπο σας.

Πρέπει τα έπιπλα που θα διαλέξετε επομένως να είναι άνετα, λειτουργικά και ανθεκτικά στις συνθήκες του καιρού.

Το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ προτείνει τραπέζια κήπου για να απολαμβάνετε το δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μαξιλάρια για έπιπλα κήπου, ώστε να ντύσετε τις καρέκλες σας αλλά και πουφ για αναπαυτικές στιγμές.

Ποιο στυλ τραπεζιού θα επιλέξετε εσείς;

Είτε θέλετε να οργανώσετε ένα όμορφο δείπνο, είτε να χαρείτε το πρωινό σας ή τον απογευματινό σας καφέ ένα τραπέζι πρέπει να είναι άνετο και σταθερό. Μπορείτε να διαλέξετε πλαστικό, μεταλλικό, ξύλινο ή αλουμινίου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή και τις επιλογές που έχετε κάνει στον υπόλοιπο χώρο. Δείτε εδώ!

Μπορεί το μωσαϊκό να ήταν η απόλυτη τάση πολλές δεκαετίες πριν αλλά έχει κάνει δυναμική επιστροφή. Γιατί να μη δεν το επιλέξετε και για το τραπέζι του κήπου σας;

Πλαισιώστε το με καρέκλες που δένουν αρμονικά ως εικόνα και επενδύστε σε μαξιλάρια. Έτσι, όχι μόνο τις προστατεύετε, αλλά ταυτόχρονα κάθεστε και πιο αναπαυτικά. Ένα ουδέτερο χρώμα είναι μια ασφαλής επιλογή!

Η εύκολη λύση ενός πουφ!

Θέλετε να κερδίσετε χώρο και άνεση στον κήπο σας; Τότε αυτό που είναι χρειάζεστε είναι ένα πουφ! Αποτελεί μια ευέλικτη λύση που μπορείτε να μετακινήσετε εύκολα, ενώ στα πλεονεκτήματά του είναι και η οικονομική τιμή του. Βρείτε εδώ πουφ κήπου!

Το σχέδιο AVANT GARDE είναι αδιάβροχο, ώστε να μην αγχώνεστε ότι θα χαλάσει σε περίπτωση που βρέξει και είναι εκτεθειμένο.

Κερδίστε σε στυλ και χρόνο επιλέγοντας έπιπλα και διακοσμητικά για τον κήπο σας από το katoikein. Αποκτήστε τα παραπάνω αν σας άρεσαν με ένα κλικ: Μεταλλικό τραπέζι Mosaic, Αδιάβροχο Πουφ Avant Garde, Μαξιλάρι με φερμουάρ.

Ή συνεχίστε την αναζήτηση εδώ!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα