Καταγγελία-σοκ! Γνωστός λυράρης οδήγησε ανήλικο στην πορνεία

Το 16χρονο σήμερα αγόρι από το Ηράκλειο Κρήτης είπε ότι το μαρτύριό του άρχισε όταν ο ίδιος ήταν μόλις 11 ετών

Προτού καλά καλά προλάβει το πανελλήνιο να συνέλθει από το σοκ που προκάλεσε η υπόθεση του Κολωνού με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι που βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση τόσο από τον μαστροπό του όσο και από εκατοντάδες «πελάτες», ένας νέος «Μίχος» που βίαζε ανήλικο παιδί και το είχε βγάλει στην πορνεία έκανε την εμφάνισή του, ξεπερνώντας κάθε σενάριο νοσηρότητας με την αρρωστημένη δράση του!

Μάλιστα, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο γνωστός ουρολόγος Χ.Μ. που εργάζεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τον έθεσε σε αργία μετά τις αποκαλύψεις και εφόσον διαπιστωθεί η εμπλοκή του, θα κινηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 16χρονο σήμερα αγόρι από το Ηράκλειο Κρήτης κατήγγειλε τον γνωστό λυράρη Τάσο Ρεράκη για σεξουαλική κακοποίηση. Οπως είπε, όλα άρχισαν το 2018, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 11 ετών. Ο 66χρονος ήταν οικογενειακός φίλος και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς του αγοριού, κατάφερε να τον προσεγγίσει και στη συνέχεια να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού βιντεοσκοπούσε όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του ο ανήλικος και στη συνέχεια τα αναρτούσε στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό «ψάρευε» πελάτες, οι οποίοι αντί χρηματικής αμοιβής συνευρίσκονταν με το παιδί.

Ο μουσικός με «όπλο» του τον φόβο του 11χρονου εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτα και στη συνέχεια τον απειλούσε πως σε περίπτωση που ανοίξει το στόμα του, θα βλάψει τον ίδιο και την οικογένειά του. Εκτοτε εξανάγκαζε το αγοράκι να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο προκειμένου να τα ανεβάζει σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τάσος Ρεράκης είχε δημιουργήσει και προφίλ στο όνομα του ανηλίκου, χωρίς εκείνος να το θέλει και, όπως φαίνεται από την έρευνα των Αρχών, από το Δεκέμβριο του 2022 έως και τον Φεβρουάριο του 2023 έκλεινε ραντεβού και προωθούσε τον ανήλικο σε άνδρες, οι οποίοι τον βίαζαν αντί χρηματικής αμοιβής. Μάλιστα, είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ στο Instagram, μέσω των οποίων συνομιλούσε με άλλους χρήστες, στέλνοντάς τους το πορνογραφικό υλικό. Συνολικά στη δημοφιλή πλατφόρμα έχουν εντοπιστεί 29 προφίλ που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ο λυράρης φέρεται ότι είχε κανονίσει με το παιδί συναντήσεις με τρεις άνδρες. Πρόκειται για τον 46χρονο ουρολόγο που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συναντηθεί με τον ανήλικο, αλλά δεν πρόλαβε να τον βιάσει και για ακόμη δύο που κατηγορούνται για βιασμό, αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να βρεθούν όλοι όσοι συνομιλούσαν με το παιδί και τον προαγωγό του, αλλά και όλοι όσοι συναντήθηκαν μαζί του ή ενδιαφέρθηκαν για το πορνογραφικό υλικό.

Ο ανήλικος εμφανίζεται λυτρωμένος από το μαρτύριο που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Βρήκε τη δύναμη να μιλήσει και να δώσει -όπως λέει- κουράγιο σε όλα τα παιδιά που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. «Να ανοίξουν τα στόματα» ζητά, τονίζοντας ότι τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται, αλλά να σπάσουν τη σιωπή τους.

Τον στηρίζει η μητέρα του

Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, η οποία, παρά το αρχικό σοκ, δεν δίστασε να ζητήσει τη συνδρομή των Αρχών, ώστε να μάθει τι συμβαίνει στο παιδί της. «Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση» είναι το μήνυμα της μητέρας, η οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να στηρίξει τον γιο της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα