«Σαν ψέμα» έρχεται η νέα κωμική σειρά στο Οpen

Μετά την ξαφνική διακοπή της σειράς εποχής «Ερωτας φυγάς» και το κενό που άφησε στο Οpen το ανοιχτό κανάλι για να δυναμιτίσει τον ανταγωνισμό και να ενισχύσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου, καθώς είχε μια πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης, ετοιμάζει μια νέα φιλόδοξη παραγωγή, με πρωταγωνίστρια, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, τη δημοφιλή ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού.

Ενα ολόφρεσκο κωμικό σίριαλ, λοιπόν, πρόκειται να ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Open, με τίτλο «Σαν ψέμα». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο, Νίκο Πολυδερόπουλο, Ευθύμη Γεωργόπουλο, Μαρίνα Βροντή και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς. Σύμφωνα με φήμες, τα γυρίσματα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η καινούργια παραγωγή «Σαν ψέμα» προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα ακόμη και στις αρχές του επόμενου μήνα, πριν από το κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Πέτρος, ο οποίος μεγαλώνει μόνος του τη μικρή του κόρη Αλίκη, αφού η σύζυγός του Χριστίνα τούς εγκατέλειψε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Ωστόσο, η Αλίκη, η οποία δεν έχει σταματήσει ποτέ να ονειρεύεται πως η μητέρα της θα επιστρέψει, αναγνωρίζει ως μάνα της μια άλλη γυναίκα, τη Ζωή, που αποφασίζει με τον πατέρα της μικρής να υποδυθεί αυτόν τον… ρόλο. Ξαφνικά, όμως, η αληθινή της μητέρα θα επιστρέψει και πολλά θα ανατραπούν, προκαλώντας ευτράπελα αλλά και συγκινητικές καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα