Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εκφράζει το έθνος, αλλά ένα αριστερίστικο περιθώριο, του οποίου η εκλογική απήχηση, υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε ποσοστό δεν ξεπερνά το 3%. Ακόμα κι όταν η κυβερνητική πολιτική ξεπερνά κάθε όριο κοινωνικής πρόκλησης, νεοφιλελεύθερης σκληρότητας, αυθαιρεσίας, ερασιτεχνισμού και αδιαφάνειας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει τακτική και σπεύδει να υπενθυμίσει σε όλους την πρόδηλη ανικανότητά του να κατανοήσει τα εθνικά ζητήματα.

Ακόμα μία απόδειξη των προαναφερθέντων ήταν όσα είπε στη Βουλή ο Γιώργος Τσίπρας, τομεάρχης Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας, σε συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με την αγορά επιπλέον 6 μαχητικών αεροσκαφών Rafale, 3 φρεγατών Belharra και τορπιλών για τα υποβρύχια, αφενός δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει την αγορά των Rafale και στη συνέχεια είπε το εξής αδιανόητο: «Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός».

Το κόμμα του κ. Τσίπρα φαίνεται ότι κατατρύχεται από μια ενστικτώδη απώθηση για οτιδήποτε εθνικό. Δεν έχει λησμονηθεί ακόμα η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, το 2015: «Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;» Επίσης, δεν έχουν ξεχαστεί η εκχώρηση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων και η αναγνώριση «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας στην εθνοτική κουρελού, που διεκδικεί όχι μόνο την ιστορική κληρονομιά αλλά και εδάφη της χώρας μας.

Τα κόμματα δεν υπάρχουν για να εκφράζουν τις ιδεοληψίες της ηγετικής ομάδας τους ούτε συμφέροντα άλλα από εκείνα του λαού μας. Η θωράκιση της πατρίδας και η ανάγκη διαφύλαξης της ελευθερίας των Ελλήνων είναι ακατανόητες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Είτε κάποιοι το αναγνωρίζουν είτε όχι, όλα ξεκινούν και τελειώνουν στη δυνατότητα ενός κράτους να υπερασπίζεται τον εαυτό του έναντι οποιασδήποτε απειλής.

Η Ελλάδα μας βρίσκεται σε ανήσυχη γεωπολιτική γειτονιά και, αν δεν οπλιστεί σαν αστακός, θα καταστεί θήραμα διαφόρων αρπακτικών που καραδοκούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα