Τεράστιο πρόβλημα στη Δημόσια Τάξη

Η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται ολοένα και πιο ασταθής και ανησυχητικά εύφλεκτη. Η εικόνα με τον φανατικό ισλαμιστή που εισβάλλει στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος και διακόπτει τη λειτουργία, αρπάζοντας το μικρόφωνο και αλαλάζοντας υπέρ της θρησκείας του, δείχνει ότι βρισκόμαστε κοντά σε τεράστιους κινδύνους.

Ο εξτρεμιστής που διέπραξε αυτή τη βέβηλη και προκλητική ενέργεια συνελήφθη έπειτα από τέσσερις ημέρες επειδή η «δημοκρατία» ασχολήθηκε με το θέμα και το ανέδειξε με πρωτοσέλιδο άρθρο της. Αν δεν φωτιζόταν επικοινωνιακά τούτη η ασχήμια, η πάντοτε ανάλγητη και αδιάφορη για το κοινό καλό εξουσία θα προσποιούνταν ότι ουδέποτε συνέβη κάτι επιλήψιμο.

Όσοι ζουν στην Ελλάδα και είναι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, βουλευτές ή πρόσωπα στο περιβάλλον του πρωθυπουργού είναι -τουλάχιστον στα λόγια- ικανοποιημένοι από τις κυβερνητικές επιδόσεις στον τομέα της Δημόσιας Τάξης. Επίσης ικανοποιημένοι είναι οι έμποροι ναρκωτικών, οι ληστές, οι διαρρήκτες, οι φονιάδες, οι βιαστές και οι φανατικοί ισλαμιστές που αλωνίζουν και κλιμακώνουν τη δράση τους.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και σε αυτή την περίπτωση ακολούθησε την κυβερνητική πεπατημένη. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, ουσιαστικά συγχαίροντας τον… εαυτό του για τις επιδόσεις του. Ο κ. Θεοδωρικάκος όχι μόνο αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και των ευθυνών που φέρει κάθε κυβερνητικό στέλεχος που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια των πολιτών και την πάταξη του εγκλήματος αλλά και επικίνδυνος. Επί των ημερών του, ανάμεσα στα πολλά πρωτοφανή έγινε κι αυτό: να διακόψει λειτουργία φανατικός ισλαμιστής! Κι ύστερα επί ημέρες περιφερόταν ελεύθερος στο κέντρο των Αθηνών και συνελήφθη μόνο αφότου πήρε η δημοσιότητα από τη «δημοκρατία».

Όποιος έχει αμφιβολίες για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ασφάλεια στην πατρίδα μας δεν έχει παρά να κάνει μια βόλτα νυχτερινή ώρα λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το Κοινοβούλιο: στην πλατεία Ομονοίας, στην πλατεία Βικτωρίας, στην πλατεία Αμερικής, πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και σε πολλά άλλα μέρη όπου βασιλεύει το έγκλημα.

Τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά τα βλέπει ο κ. Θεοδωρικάκος. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα