Motor Oil: Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία – νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε όλα τα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες προχωρά ο όμιλος Motor Oil.

Συγκεκριμένα, η Motor Oil μέσα από τη δωρεά καλύπτει την παροχή πετρελαίου θέρμανσης σε περισσότερα από 1.000 δημόσια σχολεία, στα οποία φοιτούν περισσότεροι από 90.000 μαθητές, καθώς και σε πέντε νοσοκομεία.

Αναλυτικά:

• Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

• Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

• Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

• Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

• Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης δήλωσε σχετικά: «Στον όμιλο Motor Oil εδώ και 50 χρόνια παραμένουμε δίπλα σε όλα όσα δίνουν ενέργεια στον τόπο μας. Φροντίζουμε για την κοινωνία, τους ανθρώπους, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, αφού η κοινωνική συνεισφορά είναι ενέργεια για τη Motor Oil. Με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου μας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης αναλαμβάνουμε άμεσα δράση στις περιοχές της Θεσσαλίας και δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας με πράξεις. Γιατί για τον όμιλο Motor Oil, “ΦΡΟΝΤΙΖΩ” σημαίνει παρουσία και δράση».

Σε ό,τι αφορά τις εκπαιδευτικές μονάδες, η δωρεά πετρελαίου θέρμανσης, με εκτιμώμενο κόστος άνω των 7.000.000 ευρώ, απευθύνεται σε όλα τα δημόσια σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, καθώς και των νοσοκομείων των Π.Ε. Καρδίτσας, Βόλου, Λάρισας και Τρικάλων.

Οπως σημειώνει η εταιρία, «με διαχρονικό αίσθημα ευθύνης, ο όμιλος Motor Oil φροντίζει τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έμπρακτα βρίσκεται δίπλα τους, βοηθώντας να έχουν μία ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητά τους».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα