Απίθανος Γιώργος Παπανδρέου! Το έριξε στο ζεϊμπέκικο μετά τον διασυρμό στις εκλογές

Το βράδυ της Κυριακής, και ενώ τα εκλογικά αποτελέσματα έδειχναν σαρωτική ήττα, ο Γιώργος Παπανδρέου σύναξε κάποιους απρόθυμους συνεργάτες του και τους έσυρε εκόντες άκοντες σε ψαροταβέρνα των Εξαρχείων για να γιορτάσει τη συντριβή!

Η ηχηρή ήττα δεν φαίνεται να πτόησε καθόλου τον ακατάβλητο Γιώργο, ο οποίος όχι μόνο τα ήπιε για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που μπήκαν στον κόπο να τον υποστηρίξουν σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία, που αποδείχθηκε μαρτύριο, αλλά σηκώθηκε και να χορέψει. Υπό τους ήχους της «Συννεφιασμένης Κυριακής», αυτού του ανεπανάληπτου λαϊκού «εθνικού» ύμνου του Βασίλη Τσιτσάνη, και αψηφώντας τους ειρωνικούς συνειρμούς, ο πρώην πρωθυπουργός ανέβηκε στην πίστα κι έριξε τις στροφές του, θαρρείς και πατούσε σταφύλια. Με φανερά άκεφη διάθεση, κι ενώ από το βάθος της αίθουσας ακούγονταν μάλλον περιπαικτικά επιφωνήματα, του τύπου «γεια σου, προεδράρα», ο Γιώργος χόρεψε χαρούμενος αυτό το βαρύ τραγούδι, ώστε να δείξει ότι βρέξει χιονίσει η ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που δεν έχει συναίσθηση των πραγμάτων δεν αλλάζει.

Δεν είναι μακριά από τις συνήθειές του. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που μπροστά στον αμήχανο Τούρκο ΥΠΕΞ Ισμαήλ Τζεμ έριχνε ζεϊμπεκιές για να επισφραγίσει έναν απαράδεκτο «διάλογο» με την Αγκυρα, που προκάλεσε σφοδρή δυσαρέσκεια στους Ελληνες για τον ενδοτισμό και την απαράδεκτη ευκαμψία της Αθήνας. Καμαρώστε τον!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα