Μακάβρια γκάφα για τα γενέθλια της Ν.Δ.

Τα μαλλιά τους πρέπει να τραβάνε στο Μαξίμου με την επιλογή του Νίκου Ρωμανού για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Το «παιδί απλά δεν κάνει», και αυτό φρόντισε να το υπενθυμίσει ο ίδιος με μία μακάβρια γκάφα ακόμα και χθες που η Νέα Δημοκρατία γιόρταζε τα 49 της χρόνια. Χωρίς ίχνος επαγγελματισμού αλλά και ενσυναίσθησης για τη σημαντική δουλειά που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας, ο Νίκος Ρωμανός αποφάσισε να γελοιοποιηθεί αλλά και να γελοιοποιήσει τη «γαλάζια» παράταξη, προωθώντας ένα δελτίο Τύπου που στο τέλος περιελάμβανε συλλυπητήρια. Συγκεκριμένα, με αφορμή την επέτειο, το Γραφείο Τύπου του Μοσχάτου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γίνεται αρχικά αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στη συνέχεια πλέκουν το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην τελευταία παράγραφο και ενώ αναφέρεται ότι η Ν.Δ. συνεχίζει να πηγαίνει «τη χώρα μπροστά», με στόχο «μια Ελλάδα σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφή και καινοτόμα», το κόμμα απηύθυνε «τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του». Οταν η μακάβρια γκάφα ολκής έγινε αντιληπτή, τα… παρατράγουδα που έχουν μαζευτεί στην Πειραιώς έσπευσαν να βγάλουν διορθωτική ανακοίνωση, όμως πλέον ήταν αργά, καθώς το πάρτι στο διαδίκτυο είχε ήδη αρχίσει.

Στον ιδιωτικό τομέα, όπου κυριαρχούν η αξιοκρατία και η αξιολόγηση, τις οποίες διαρκώς επικαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Ρωμανός θα είχε περάσει ήδη τις πόρτες του λογιστηρίου κρατώντας στα χέρια του τον φάκελο με την απόλυσή του. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο χθεσινό του μήνυμα, ανέφερε τα εξής: «Η παράταξη την οποία ίδρυσε ο εθνάρχης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, παραμένει η μεγάλη δύναμη ευθύνης και προοπτικής. Η παράταξη που αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές και που οδηγεί τον τόπο με σταθερά και τολμηρά βήματα προς ένα μέλλον πιο αισιόδοξο. Η παράταξη που ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις, να ξεπερνάει δυσκολίες, να κάνει πάντα ειλικρινή αυτοκριτική, να γίνεται καλύτερη, να βελτιώνεται, να διευρύνεται και να συντονίζεται πάντα με τα αιτήματα των καιρών, έτσι ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Ελληνα προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα