Ντέρμπι «αιώνιων» με τον Παύλο Παπαδημητρίου στο ΟΠΑΠ Game Time

O γνωστός δημοσιογράφος αναλύει το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Γεμάτο ντέρμπι σε Super LeaguePremier League και Serie A είναι το Σαββατοκύριακο και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Παύλο Παπαδημητρίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/02 (19:30) στη «Λεωφόρο». Εξηγεί γιατί η αναμέτρηση ανάμεσα στον αήττητο εφέτος Παναθηναϊκό και τον πρωτοπόρο με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες Ολυμπιακό θα είναι έντονη, με πάθος και πολλές δυνατές μονομαχίες.

Μιλάει επίσης για την κόντρα του Γκουαρδιόλα με τον Μουρίνιο, στο ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (Σάββατο 13/02 στις 19:30). Για το Ιταλικό Πρωτάθλημα και το ντέρμπι Νάπολι-Γιουβέντους (Σάββατο 13/2, στις 19:00) ο Παύλος Παπαδημητρίου υποστηρίζει ότι θα κριθεί από τα «κέφια» του Ρονάλντο.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα