Ο Γκάλης δέχτηκε την πρόταση του Φασούλα και τον στηρίζει στις εκλογές της ΕΟΚ

Συμπαίκτες στη μεγάλη Εθνική, συμπαίκτες και τώρα. Ο Νίκος Γκάλης αποδέχτηκε την ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα και τάχθηκε στο πλευρό της «Αράχνης» για τις επερχόμενες (12/9, με ψηφιακή διαδικασία) εκλογές της ΕΟΚ.

  • Από τον
    ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΝΑΡΔΟ

Ο «Γκάνγκστερ», εφόσον ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» κερδίσει, θα αναλάβει τη θέση του επίτιμου προέδρου, αν και για τον μυθικό Γκάλη μία θέση στα κοινά του αθλήματος έπρεπε να είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως παρατάξεων.

«Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη. Η πρότασή του να συμβάλω στην κοινή προσπάθεια με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ», με την πλευρά της παράταξης του «Πάνι» να δέχεται ευχάριστα την ασίστ και να αναφέρει μέσω ανακοίνωσης: «Κορυφαία στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ η θετική απάντηση του Νίκου Γκάλη. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για τη θετική απάντηση στην πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα, εν όψει των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ, ώστε να αναλάβει ο Νίκος Γκάλης το αξίωμα του επίτιμου προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης». Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι οι εκλογές θα κερδηθούν από πλευράς Φασούλα.

Ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ εξήγησε: «Μαζί με τον Νίκο και τους άλλους άξιους συναθλητές που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο μπάσκετ είμαι σίγουρος ότι θα εμπνεύσουμε ξανά τα νέα παιδιά, θα ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα και θα οδηγήσουμε ξανά την Εθνική μας ομάδα στις κορυφαίες θέσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα